Hovenier Geldrop

Als vakkundige hovenier in regio Geldrop hebben wij al vele bijzondere tuinen mogen plaatsen voor zowel particulieren als bedrijven. Van complete tuinen tot het aanleggen van natuurlijke tuinen, Soontiëns Hoveniers staat voor het realiseren van prachtige groenprojecten.  Benieuwd? Ga dan gerust het contact met ons aan en stel uw vragen. Soontïens Hoveniers: dé hovenier in omgeving Geldrop om uw tuin aan te pakken!

Wilt u uw tuin verfraaien? Een tuin die in volledige harmonie staat met mens, dier en de natuur? In regio Oirschot bent u bij Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres voor een vakkundige tuinaanleg. Contacteer ons op telefoonnummer: 040-2811339 voor het bespreken van de mogelijkheden. Als gedreven hoveniersbedrijf denken wij gericht met u mee, zodat u dé perfecte tuin verkrijgt bij u thuis in Oirschot.

Een vakkundige aanleg

Beplanting is onze passie. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine tuinprojecten. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen particulieren, bedrijven of verenigingen. De opgeleverde kwaliteit staat altijd centraal en kunt u zien als het visitekaartje naar u toe. Kiest u voor Soontiëns Hoveniers? Dan kunt u rekenen op:

  • Een hoge kwaliteit;
  • Flexibiliteit;
  • Betrokkenheid én enthousiasme.

Bekijk onze opgeleverde tuinen

Door de jaren heen hebben wij al talloze prachtige tuinen mogen aanleggen in de omgeving van Oirschot. Hier zijn wij zeer trots op. Onder referenties kunt u alvast kennismaken met diverse opgeleverde tuinen. Tevens verschaft onze pagina op Facebook meer inzicht in de mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en passend advies. Soontiëns Hoveniers is úw specialist voor tuinaanleg, tuinontwerp én tuinonderhoud. Daarnaast helpen wij u graag bij het aanleggen van uw vijver. Kortom: met alles onder één dak dragen wij zorg voor úw groenproject.

Geef ons een belletje

Overtuigd? Geef ons een belletje en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin. Samen zorgen we voor een vakkundige tuinaanleg bij uw woning in Oirschot of omgeving. Wilt u zelf aan de slag met uw tuin en heeft u enkel tuinproducten nodig? Bezoek dan gerust eens ons tuincentrum. Ongetwijfeld dat u hét juiste product voor uw tuin koopt in onze webshop.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: