Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinontwerp

Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp ten grondslag. Het is vanzelfsprekend dat u met elk idee voor een tuin bij Soontiëns Hoveniers terecht kunt.

De ontwerpstudio geeft ideeën vorm op basis van uw wensen. Daarbij worden uw wensen omgezet in een ontwerp met praktische oplossingen en een doordachte vormgeving. We maken elk tuinontwerp op maat. Geen tuin is voor ons te groot of te klein.

Traject

Wanneer u interesse heeft in het laten maken van een tuinontwerp, kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen dan meestal bij u voor een eerste kennismaking en om de bestaande situatie te bekijken. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Het is erg handig als u dan al een matenplan bij de hand hebt of een tekening van het perceel. Samen beslissen wij dan hoe we verder gaan. Als u er aan denkt om iets aan uw tuin te veranderen, bel of mail ons dan gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

In principe maken wij voor u een tweetal schetsvoorstellen waarin we uw wensen verwerken. Deze voorstellen worden met u besproken. Als u uw keuze heeft kunnen maken, kunnen we eventueel nog enkele aanpassingen doen. Hierna volgt dan het uiteindelijke tuinontwerp dat we kunnen gebruiken als basis voor het aanvullende beplantingsplan.

Vrijblijvende begroting/offerte

Tenslotte maken wij een vrijblijvende begroting/offerte voor de aanleg van de ontworpen tuin. Deze begroting/offerte maakt het voor u inzichtelijk welke werkzaamheden en materialen er nodig zijn voor het maken van de tuin. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen we de tuinaanleg gaan inplannen. Wij proberen altijd om een project zoveel mogelijk aaneengesloten uit te voeren om de overlast voor u te beperken. Het is ook mogelijk om het tuinplan (geheel of gedeeltelijk) in eigen beheer uit te voeren. Als u het plan geheel in eigen beheer uit wil voeren, betaalt u alleen de kosten voor het tuinontwerp en het beplantingsplan.

Contact
Actueel
  • Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

    Milieuvriendelijke onkruidbestrijding

    Soontiëns Hoveniers heeft sinds kort een nieuwe aanwinst op het gebied van onkruidbestrijding: een heetwateronkruidbestrijdingsmachine. Door middel van deze machine wordt onkruid effectief, milieuvriendelijk en veilig bestreden.

    Lees meer...

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN:

veel_meer_dan_een_tuincentrum

Soontiëns Tuincentrum

U kunt bij ons terecht voor alles wat met tuinen en tuinieren
te maken heeft. Met 500 verschillende soorten vaste planten en een groot
assortiment bomen en heesters vindt u bij ons zeker wat u zoekt.
Wij zijn niet voor niets het groenste tuincentrum van Eindhoven! Wij
adviseren u graag over welke planten het beste in uw tuin passen.

img-stadsnatuur

Soontiëns Boomverzorging

Onderhoud van bomen is een specialisme. Onze
gecertificeerde boomverzorgers kunnen alle soorten
werkzaamheden op het gebied van bomen voor u
uitvoeren, inclusief boomveiligheidscontrole,
boomeffectanalyse en advies.

img-boomverzorging

Soontiëns Stadsnatuur

Ons uitgangspunt is de verbetering van biodiversiteit en
natuurbeleving in de stad. Wij werken graag samen met
architecten, gemeenten, bedrijven en universiteiten om tot
de beste oplossingen te komen.