Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinontwerp

Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp ten grondslag. Het is vanzelfsprekend dat u met elk idee voor een tuin bij Soontiëns Hoveniers terecht kunt. De ontwerpstudio geeft ideeën vorm op basis van uw wensen. Daarbij worden uw wensen omgezet in een ontwerp met praktische oplossingen en een doordachte vormgeving. Geen tuin is voor ons te groot of te klein.Wij maken elk tuinontwerp op maat.

Traject van het ontwerpen van de tuin

Wanneer u interesse heeft in het laten maken van een tuinontwerp, kunt u een afspraak met ons maken. Wij komen dan meestal bij u langs voor een eerste kennismaking en om de bestaande situatie te bekijken. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Het is erg handig als u dan al een matenplan bij de hand hebt of een tekening van het perceel. Samen beslissen wij dan hoe we verder gaan. Als u er aan denkt om iets aan uw tuin te veranderen, bel of mail ons dan gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wij maken als hovenier een passend ontwerp

Indien nodig volgt na de eerste afspraak nog een afspraak om de tuin precies in te meten. Deze meetgegevens zet onze ontwerpster uit in een digitale plattegrond, dat de basis is voor het voorlopige ontwerp. In het ontwerp worden uw wensen verwerkt. Als het voorlopige tuinontwerp klaar is, maken wij een afspraak om dit met u te bespreken. Naar aanleiding hiervan worden eventuele laatste aanpassingen gedaan en wordt het definitieve tuin ontwerp uitgewerkt.

Op basis van het definitieve ontwerp maken wij een bijbehorend beplantingsplan. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar de ligging van de borders (zon/schaduw), verschillende bloeitijden, structuren, wintergroen of niet etc. en uw eventuele wensen met betrekking tot de beplanting.

Offerte aanvragen voor het aanleggen van uw tuin

Tenslotte maken wij een vrijblijvende begroting/offerte voor de aanleg van de ontworpen tuin. Deze begroting/offerte maakt het voor u inzichtelijk welke werkzaamheden en materialen er nodig zijn voor het maken van de tuin. Als u akkoord gaat met onze offerte, kunnen wij de tuinaanleg gaan inplannen.

Wij proberen altijd om een project zoveel mogelijk aaneengesloten uit te voeren om de overlast voor u te beperken. Het is ook mogelijk om het tuinplan (geheel of gedeeltelijk) in eigen beheer uit te voeren. Als u het plan geheel in eigen beheer uit wil voeren, betaalt u alleen de kosten voor het tuinontwerp en het beplantingsplan.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: