Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinaanleg

De tuinaanleg vindt plaats aan de hand van een tuinontwerp. Meestal is dit gemaakt door onze eigen ontwerpstudio, maar ook ontwerpen van andere tuinontwerpers kunnen wij voor u uitvoeren. Onze vakbekwame hoveniers kunnen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren.

Volledige tuin aanleggen door Soontiëns Hoveniers

Van enkele tuinonderdelen tot het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, onze groenspecialisten helpen graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin. Zo hebben wij veel ervaring in het aanleggen van vijvers, vlonders en pergola’s. Ook voor het inzaaien van het gazon of het inrichten van groendaken, daktuinen en -terrassen helpen wij graag. Door onze brede ervaring kunnen wij een diversiteit aan groenoplossingen voor onze klanten presenteren.

De mogelijkheden voor tuinaanleg

  • Complete tuin;
  • Beplanting;
  • Vijvers, zwemvijvers, waterpartijen en waterornamenten;
  • Sierbestratingen en opritten;
  • Pergola’s, vlonders en andere houtconstructies;
  • Gazons;
  • Beregeningsinstallaties;
  • Groendaken, daktuinen en dakterrassen;
  • Andere ideeën voor uw tuin!

Wij werken efficiënt en mensvriendelijk als hoveniersbedrijf

Onze hoveniers werken nauwkeurig en netjes. Tijdens de werkzaamheden kunt u met hen altijd overleg plegen over uw wensen. Wij zorgen er verder voor dat de werkzaamheden in uw tuin zoveel mogelijk aaneengesloten worden uitgevoerd. Dit om het ongemak voor u te beperken en zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw nieuwe tuin!

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden beschikken wij over een modern machine- en wagenpark. Hierdoor kunnen wij efficiënt en mensvriendelijk werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een minigraver voor spit- en rooiwerkzaamheden. Voor grondverzet gebruiken wij een loader of minikniklader. Grote en zware tegels leggen wij met een vacuüm-zuignapset. Verder beschikken wij over allerlei speciaal gereedschap om efficiënt en veilig te kunnen werken. Tot slot kunnen wij op verzoek ook grote bomen en struiken planten. Regelmatig zetten wij hiervoor een hijskraan in.

Laat direct een fraaie en bijzondere tuin door ons aanleggen!

Soontiëns Hoveniers is gespecialiseerd in het realiseren van grotere groenprojecten. Hierbij kunnen wij alle werkzaamheden van A tot Z voor onze rekening nemen. Wilt u uw tuinaanleg overlaten aan dé groenspecialist? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

tuinaanleg_beplanting

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: