Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinaanleg

Een tuinontwerp ligt aan de basis van de tuinaanleg. Meestal is dit gemaakt door onze eigen ontwerpstudio, maar ook ontwerpen van andere tuinontwerpers kunnen wij voor u aanleggen. Onze vakbekwame hoveniers kunnen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren.

Volledige tuin aanleggen door Soontiëns Hoveniers

Wilt u enkele tuinonderdelen laten vernieuwen? Of mag de complete tuin op de schop? Onze groenspecialisten helpen graag bij het verwezenlijken van uw droomtuin. Wat er ook moet gebeuren, wij zorgen ervoor. Onze ervaring omvat vele werkzaamheden en specialisaties voor tuinaanleg. Van vijver tot vlonder en van pergola tot prieel; wij hebben vele jaren ervaring met alle aspecten van tuinaanleg. Ook voor het inzaaien van het gazon of het inrichten van groendaken, daktuinen en -terrassen bent u bij Soontiëns aan het juiste adres. Kijk bijvoorbeeld ook eens op www.soontiensstadsnatuur.nl. Door onze brede ervaring kunnen wij een diversiteit aan groenoplossingen voor onze klanten presenteren.

De mogelijkheden voor tuinaanleg

  • Complete tuin;
  • Beplanting;
  • Vijvers, zwemvijvers, waterpartijen en waterornamenten;
  • Sierbestratingen en opritten;
  • Pergola’s, vlonders en andere houtconstructies;
  • Gazons;
  • Beregeningsinstallaties;
  • Groendaken, daktuinen en dakterrassen;
  • Andere ideeën voor uw tuin!

U en uw wensen staan altijd centraal

Onze hoveniers werken nauwkeurig en netjes. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk overlast heeft van de werkzaamheden. Dit doen we door ze zoveel mogelijk aaneengesloten uit te voeren. Verder kunt u tijdens de uitvoering altijd overleggen met onze mensen wanneer u iets aangepast wilt hebben, of natuurlijk als u vragen heeft. Weldra zult u genieten van uw nieuw aangelegde droomtuin!

Efficiëntie bij de tuinaanleg

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden beschikken wij over een modern machine- en wagenpark. Hierdoor kunnen wij efficiënt en klantvriendelijk werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een minigraver voor spit- en rooiwerkzaamheden. Voor grondverzet gebruiken wij een loader of minikniklader. Grote en zware tegels leggen wij met een vacuüm-zuignapset. Verder beschikken wij over allerlei speciaal gereedschap om efficiënt en veilig te kunnen werken. Moeten er grote bomen of struiken geplant worden? Geen probleem; hiervoor zetten wij regelmatig een hijskraan in.

Laat ons direct een fraaie en bijzondere tuin aanleggen!

Soontiëns Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, maar ook grotere groenprojecten. Hierbij kunnen wij alle werkzaamheden van A tot Z voor onze rekening nemen. Wilt u uw tuinaanleg overlaten aan dé groenspecialist? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Urkhovenseweg 570, 5641 KX Eindhoven
040-2811339
info@soontienshoveniers.nl

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

tuinaanleg_beplanting

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: