Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Groenprojecten

Als vakkundig hoveniersbedrijf kunt u bij ons terecht voor een diversiteit aan werkzaamheden voor uw groenprojecten. Van het maken van een nieuwe bedrijfstuin, openbare groenvoorziening of een plan voor een klimaatbestendige inrichting, tot het volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud: Soontiëns Hoveniers ondersteunt u bij alle voorkomende groenwerkzaamheden. Onze complete en integrale aanpak en expertise op het gebied van groen en vergroening, zorgen ervoor dat wij vaak worden ingeschakeld voor grotere groenprojecten door bedrijven en gemeentes, maar ook door Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u adviseren door onze specialisten!

Bedrijven: het aanleggen én onderhouden van bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen zijn vaak het visitekaartje voor u als bedrijf. Ook uw werknemers voelen zich prettiger in een verzorgde, groene omgeving. Uw bedrijfstuin dient daarom altijd representatief te zijn. Voor ontwerp, aanleg én onderhoud van bedrijfstuinen bent u aan het juiste adres bij Soontiëns Hoveniers. Wij gaan graag met u om de tafel om uw wensen en mogelijkheden te bespreken en kunnen vervolgens, indien gewenst, een passend beplantingsplan samenstellen. Zo weet u zeker dat u alles uit uw bedrijfstuin haalt.

Tuinonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)

In de omgeving Eindhoven worden wij vaak door Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ingeschakeld voor het onderhouden van gemeenschappelijk groen rondom appartementencomplexen. Wij gaan hierbij efficiënt, veilig en gericht te werk op basis van uw wensen. Daarbij kunt u denken aan onderhoud als bijvoorbeeld maaien, onkruid wieden en snoeiwerkzaamheden. Ook houden we altijd rekening met de omgeving, om overlast zoveel mogelijk te beperken.

Soontiëns Hoveniers kan afhankelijk van uw wensen periodiek onderhoud uitvoeren. Dit wil zeggen dat wij wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw bedrijfstuin of terrein kunnen verzorgen. Indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat het gemeenschappelijk groen er het hele jaar verzorgd bij ligt, en u er verder geen omkijken naar heeft. Kortom: de specialisten van Soontiëns Hoveniers ondersteunen u volledig bij alle grote tuinprojecten!

Andere groenprojecten

Soontiëns Hoveniers kan niet alleen worden ingeschakeld voor groenprojecten op de grond; ook voor innovatieve projecten zoals groendaken of verticale stadstuinen behoren tot de mogelijkheden. Kijk eens op de pagina innovatieve projecten voor een aantal voorbeelden. Meer informatie over groendaken etc. vindt u ook op Soontiëns Stadsnatuur.

Soontiëns: dé specialist voor grotere groenprojecten!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zoekt u dé specialist voor een groot tuinproject? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en komen met een passend plan, zodat u optimaal plezier beleeft aan uw tuin.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: