Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinonderhoud

De vakmensen van Soontiëns Hoveniers plegen tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor bedrijven. Graag verzorgen wij voor u het periodieke onderhoud. Afhankelijk van uw wensen en behoefte kan dit bijvoorbeeld jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks gebeuren. Hierbij is het mogelijk om de complete tuinzorg aan ons over te laten. Met behulp van een beregeningssysteem kunnen wij zelfs het water geven voor u organiseren!

Mogelijkheden voor tuinonderhoud

Op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij alles aanpakken. Ervaren hoveniers en een uitgebreid en modern machine- en wagenpark zorgen ervoor dat uw tuin, park of perk er snel weer perfect bij ligt. Bij deze werkzaamheden kunt u denken aan:

  • Al het voorkomend tuinonderhoud in particuliere tuinen;
  • Onderhoud op het buitenterrein van bedrijfspanden;
  • Maaiwerkzaamheden;
  • Onkruidbestrijding d.m.v. heetwatertechniek.

Onderhoudscontracten kunnen we op maat samenstellen, rekening houdend met uw budget, wensen en behoeften. Het maakt hierbij niet uit of er sprake is van intensief of extensief onderhoud; hierover kunnen we uiteraard duidelijke afspraken maken.

winterbeurt_tuinonderhoud

Voorjaars- en najaarsbeurt

Ook voor een najaars- en/of voorjaarsbeurt voor uw tuin, bent u bij Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres. Door twee keer per jaar deze onderhoudsbeurten uit te voeren, blijft de structuur van uw tuin optimaal intact. Hierbij snoeien we de bomen en struiken, bemesten we de tuin, scheuren en herplanten vaste planten en op verzoek wordt het bladafval opgeruimd.

Heeft u een gazon? Op uw verzoek kunnen we dat ook extra verzorging geven. Het wordt dan geverticuteerd, van voeding voorzien, doorgezaaid en afgestrooid. We kunnen hier een onderhoudscontract voor afsluiten, maar natuurlijk kan het ook op afspraak, wanneer u hierom vraagt. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tuinonderhoud in de regio

Wij onderhouden veel tuinen in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven, Waalre en Best. Maar ook in andere plaatsen in Noord Brabant komen wij geregeld. Heeft u een goede en ervaren hovenier nodig voor uw tuinonderhoud? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten rondom tuinonderhoud? Of wenst u meer informatie omtrent onderhoudscontracten? Bel ons gerust voor de mogelijkheden, of neem contact op door ons een mailtje te sturen naar info@soontienshoveniers.nl.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: