Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinonderhoud

De vakmensen van Soontiëns Hoveniers doen tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor bedrijven. We kunnen het regelmatig onderhoud voor u verzorgen, afhankelijk van uw wensen kan dit bijvoorbeeld jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks gebeuren. Hierbij is het mogelijk om de complete tuinzorg aan ons over te laten. Met behulp van een beregeningssysteem kunnen wij zelfs het water geven voor u organiseren!

Mogelijkheden voor tuinonderhoud

  • Al het voorkomend tuinonderhoud in particuliere tuinen
  • Op het terrein van bedrijfspanden
  • Contracten op maat samengesteld
  • Maaiwerkzaamheden
  • Onderhoud van extensief tot intensief
  • Onkruidbestrijding d.m.v. heetwatertechniek

Tuinonderhoud in de regio

Wij onderhouden veel tuinen in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven, Waalre en Best. Maar ook in andere plaatsen in Noord Brabant komen wij geregeld. Bel gerust voor de mogelijkheden!

winterbeurt_tuinonderhoud

Voorjaars- en najaarsbeurt

U bent bij ons aan het goede adres voor een najaars- en/of voorjaarsbeurt. Met deze terugkerende onderhoudsbeurten blijft de structuur van uw tuin optimaal intact. Hierbij snoeien we de bomen en struiken, bemesten de tuin, scheuren en herplanten vaste planten en op verzoek wordt het bladafval opgeruimd.

In het voorjaar wordt er op uw verzoek ook extra verzorging gegeven aan het gazon. Dit wordt dan geverticuteerd, van voeding voorzien, doorgezaaid en afgestrooid. Dit alles kan op uw verzoek worden uitgevoerd, maar er kunnen ook doorlopende afspraken worden gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een onderhoudscontract. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: