Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Een levende vijver

Soontiëns Hoveniers zijn gespecialiseerd in natuurlijke vijvers, organisch van vorm met prachtige beplantingszones. Dit kunnen we eventueel combineren met een mooie beekloop of kleine waterval. Een vijver die op deze manier is aangelegd, trekt diverse dieren aan zoals amfibieën en vogels, waardoor uw tuin extra gaat leven. Dit is heerlijk voor uw beleving, maar ook de natuur zal u dankbaar zijn voor zo’n natuurlijke, levendige vijver.

Waterplanten

Ook de beplanting in en rond de vijver speelt natuurlijk een grote rol wanneer u een echte levende vijver wilt laten aanleggen. Sommige planten trekken bepaalde dieren en insecten aan; andere zorgen voor voldoende zuurstof in het water voor de vissen. Ook is het mogelijk om met de juiste beplanting een natuurlijk filter aan te leggen in uw vijver. Ga in gesprek met onze specialisten; zij weten u precies te vertellen welke planten nodig zijn om uw levende vijver te realiseren.

Inspiratie

Als u erover denkt om een vijver in uw tuin aan te leggen, kunt u eens bij ons tuincentrum binnenlopen om de verschillende materialen te bekijken en inspiratie op te doen. Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: