Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Vijveraanleg

De medewerkers van Soontiëns Hoveniers kunnen alle soorten vijvers voor u aanleggen. Van een kleine waterpartij tot een grote zwemvijver en van een strakke moderne vijver tot een natuurlijke organische vijver.

Er zijn afwerkingen mogelijk met natuursteen of metaal, de vijver kan verhoogd zijn of niet. Wilt u een helofytenfilter laten aanleggen? Een mooie fontein of een sfeervolle waterval? Ga met onze vijverspecialisten in gesprek en bespreek de vele mogelijkheden.

Combinatie_strakke_vijver_natuurlijke_oever

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij werken alleen met duurzame en milieuvriendelijke producten bij de aanleg van een vijver. Elke vijver krijgt van ons een unieke vormgeving, waardoor telkens weer iets moois ontstaat. De foto hierboven is een combinatie van een strakke vijver met een natuurlijke oever, waardoor bijvoorbeeld amfibieën makkelijk in en uit het water kunnen komen.

Ontwerp en aanleg van uw vijver

Wilt u de aanleg van uw vijver aan ons overlaten? Dan komen we graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan zullen we in onze ontwerpstudio een voorlopig ontwerp maken waarin we al uw wensen en ideeën verwerken. Vervolgens bespreken we dit met u. Wanneer het ontwerp volledig naar uw wens is, maken we de offerte op. Gaat u akkoord? Dan kunnen we beginnen met de aanleg.

Heeft u zelf al een ontwerp voor een vijver? Of heeft u hier al duidelijke ideeën over? Bespreek het met ons, zodat we samen kunnen bekijken op welke manier wij hier uitvoering aan gaan geven. Bel of mail ons om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Vijvers in de regio

Wij leggen veel nieuwe vijvers aan in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven, en Best. Maar ook in andere plaatsen in Noord Brabant komen wij geregeld! Bel gerust voor de mogelijkheden!

Enkele mogelijkheden voor vijveraanleg:

  • Verhoogde vijverbakken;
  • Zwemvijvers;
  • Helofytenfilters;
  • Natuurlijke vijvers;
  • Waterpartijen en waterornamenten;
  • Eigenlijk alles met water!
Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: