Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Complete tuin

Onze hoveniers kunnen alle voorkomende werkzaamheden in de tuin voor u uitvoeren.
De aanleg van tuinen vindt plaats aan de hand van een tuinontwerp.

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een complete tuin, maar ook voor de aanleg van een tuinonderdeel. Bijvoorbeeld een vijver, vlonder, pergola of sierbestrating. Bel of mail ons gerust als u een vraag heeft! Wij denken graag met u mee en kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Beplanting is onze passie

Onze passie voor het vak ziet u vooral terug in de beplanting van uw tuin. Wij hebben een eigen visie op tuinplanten en selecteren de beste en mooiste soorten voor u, zodat u veel plezier aan uw tuin beleeft.

In ons tuincentrum kunt u op uw gemak het door ons geselecteerde assortiment eens komen bekijken.

Tuinonderhoud

De vakmensen van Soontiëns Hoveniers doen tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor bedrijven. We kunnen het regelmatig onderhoud voor u verzorgen. Afhankelijk van uw wensen kan dit bijvoorbeeld jaarlijks, maandelijks of zelfs wekelijks gebeuren. Hierbij is het mogelijk om de complete tuinzorg aan ons over te laten. Met behulp van een beregeningssysteem kunnen wij zelfs het water geven voor u organiseren!

Efficiënt en mensvriendelijk werken

Wij beschikken over een modern machine- en wagenpark. Hierdoor kunnen wij efficiënt en mensvriendelijk werken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een minigraver voor spit- en rooiwerkzaamheden.

Voor grondverzet gebruiken wij een loader of minikniklader. Verder beschikken wij over allerlei speciaal gereedschap om efficiënt en veilig te kunnen werken.

Complete tuinen in de regio

Wij leggen veel nieuwe tuinen aan in Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Heeze, Helmond, Veldhoven, Waalre en Best. Maar ook in andere plaatsen in Noord Brabant komen wij geregeld! Bel gerust voor de mogelijkheden!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: