Hovenier Geldrop

Als vakkundige hovenier in regio Geldrop hebben wij al vele bijzondere tuinen mogen plaatsen voor zowel particulieren als bedrijven. Van complete tuinen tot het aanleggen van natuurlijke tuinen, Soontiëns Hoveniers staat voor het realiseren van prachtige groenprojecten.  Benieuwd? Ga dan gerust het contact met ons aan en stel uw vragen. Soontïens Hoveniers: dé hovenier in omgeving Geldrop om uw tuin aan te pakken!

In regio Heeze maken onze hoveniers dromen voor uw tuin waar. Met passie en vakmanschap gaat Soontiëns Hoveniers aan de slag voor een vakkundige tuinaanleg. Wilt u een klimaatbestendige tuin? Een natuurlijke tuin gericht op de toekomst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Samen bespreken we de mogelijkheden, zodat u een tuin verkrijgt conform uw wensen in Heeze of omgeving.

Een tuin gericht op de toekomst

U wilt uiteraard een tuin die bij u past. Een tuin die écht iets toevoegt en uitstraalt in uw omgeving. Een tuin die nog jaren meegaat. Kortom: u wilt een tuin gericht op de toekomst. Hiervoor helpen wij u graag. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van:

Bij uitstek úw hoveniersbedrijf

Afhankelijk van uw wensen voeren wij de gevraagde werkzaamheden voor uw tuin éénmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uit. Wat uw wensen ook zijn, u kunt altijd rekenen op kwaliteit. Wij maken van uw tuin een waar visitekaartje. Een plek waar u trots op kunt zijn en waarmee u kunt pronken.

Op korte rijafstand van Heeze bieden wij bovendien alles onder één dak met betrekking tot groen. Dit maakt Soontiëns Hoveniers bij uitstek úw hoveniersbedrijf. Zo vindt u ook de volgende divisies binnen ons bedrijf: Boomverzorging, Stadsnatuur, Ecology en Tuincentrum.

Bespreek de mogelijkheden

Om de mogelijkheden voor uw tuin door te bespreken, verzoeken wij u om ons te bellen: 040-2811339. Het is dan mogelijk om gericht met u mee te denken. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde tuinprojecten, kunt u terecht onder referenties. Neem gerust een kijkje om kennis te maken met de mogelijkheden. Wij laten graag aan u zien dat u bij Soontiëns Hoveniers moet zijn voor een vakkundige tuinaanleg in de omgeving van Heeze.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: