Hovenier Geldrop

Als vakkundige hovenier in regio Geldrop hebben wij al vele bijzondere tuinen mogen plaatsen voor zowel particulieren als bedrijven. Van complete tuinen tot het aanleggen van natuurlijke tuinen, Soontiëns Hoveniers staat voor het realiseren van prachtige groenprojecten.  Benieuwd? Ga dan gerust het contact met ons aan en stel uw vragen. Soontïens Hoveniers: dé hovenier in omgeving Geldrop om uw tuin aan te pakken!

Woont u in de omgeving van Bakel en wilt u alles uit uw tuin halen? Gedreven door groen gaan wij graag voor u aan de slag. Van tuinontwerp tot tuinaanleg, Soontiëns Hoveniers pakt uw tuin van A tot Z aan in regio Bakel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Door gericht met u mee te denken, kunt u pronken met uw nieuwe tuin.

Zowel tuinontwerp als tuinaanleg

Als professioneel hoveniersbedrijf leven wij voor groen. Het creëren van een groene leefomgeving, zodat wij iets kunnen teruggeven aan de natuur. Kiest u voor Soontiëns Hoveniers? Dan kiest u voor een échte vakman. Met betrekking tot uw tuin kunt u bij ons terecht voor:

Daarnaast is het mogelijk om samen met onze hoveniers uw vijver aan te pakken. Neem hiervoor een kijkje onder vijveraanleg. Zo kunt u kiezen voor een zwemvijver, maar ook voor een levende vijver in uw tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Dé totaalspecialist in groen

Hedendaags zijn wij uitgegroeid tot dé totaalspecialist in groen. Om onze klanten een uitstekende dienstverlening te kunnen bieden, hebben wij gekozen om Soontiëns op te splitsen in diverse divisies. U vindt bij ons de volgende divisies: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Ecology en Tuincentrum.

Een offerte aanvragen

Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland om uw wensen, een mogelijk ontwerp én de details te bespreken. Gedreven door groen maken onze hoveniers er een succes van. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde tuinen, kunt u terecht onder referenties. Soontiëns Hoveniers: voor een vakkundige tuinaanleg in Bakel en omgeving.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: