Hovenier Eersel

Met een jarenlange ervaring in beplanting helpen wij u graag als hovenier in regio Eersel. Aan de hand van uw wensen gaat Soontiëns Hoveniers aan de slag voor het realiseren van een prachtige tuin. Centraal staat hierbij de juiste balans tussen mens, dier en de omgeving. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen.

Vakkundige hovenier voor tuinontwerp in Eersel

Soontiëns Hoveniers helpt u van A tot Z voor uw tuin in de omgeving van Eersel. Beplanting is onze passie en dit laten wij graag aan u zien. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een modern machine- en wagenpark;
  • Efficiënt en mensvriendelijk werken;
  • Speciaal gereedschap.

Onder onze diensten vindt u een totaaloverzicht van de mogelijkheden op tuingebied. Daarnaast staat Soontiëns Hoveniers voor u klaar bij de aanleg van vijvers. Neem gerust een kijkje onder vijveraanleg voor de mogelijkheden op vijvergebied. Wij vertalen uw wensen niet alleen op papier, maar zorgen ook voor een volledige afstemming met uw omgeving. Dit maakt Soontiéns Hoveniers bij uitstek geschikt voor zowel de aanleg van tuinen als vijvers.

Uniek hoveniersbedrijf in regio Eersel

Oorspronkelijk is Soontiëns in 1959 opgericht als kwekerij. Hedendaags zijn wij een complete vakman in groen. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij besloten om onze werkzaamheden te splitten in meerdere divisies. U vindt bij Soontïens de volgende divisies: tuincentrum, boomverzorging, stadsnatuur en ecology. Kortom, onze groenspecialisten én hoveniers ondersteunen u volledig voor uw tuinproject in Eersel.

Vraag een offerte aan!

Zoekt u nog een vakkundige hovenier in regio Eersel? Neem dan direct contact op voor meer informatie. Als klantgericht én professioneel hoveniersbedrijf denken wij graag met u mee om alles uit uw tuin te halen, zonder dat u enige concessies hoeft te doen!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: