Hovenier Stiphout

Zoekt u een vakkundige hovenier in de omgeving van Stiphout? Soontiëns Hoveniers staat u bij voor het realiseren van een prachtige tuin, conform uw wensen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin.

Úw groenspecialist voor bijzondere projecten

Op korte rijafstand van Stiphout verzorgen onze hoveniers complete tuinzorg in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor:

Het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden kan op eenmalige, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis plaatsvinden. Daarnaast helpen onze hoveniers graag bij het aanleggen van een vijver. U heeft hierbij diverse mogelijkheden. Gedacht kan worden aan een strakke moderne vijver of een natuurlijke organische vijver. Meer informatie omtrent het aanleggen van vijvers vindt u onder vijveraanleg.

Diverse referenties voor een impressie

Wilt u graag uw tuin laten aanpakken, maar heeft u nog enige twijfels omtrent de uitvoering? Neem dan gerust een kijkje onder referenties. Op deze pagina vindt u diverse tuinprojecten die wij door de jaren heen hebben uitgevoerd. Ideaal om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen. Wij laten graag aan u zien dat Soontiëns Hoveniers uw hoveniersbedrijf in regio Stiphout is.

Offerte aanvragen

Hedendaags hebben wij tuinprojecten uitgevoerd voor zowel particulieren, bedrijven als gemeenten. Soontiëns Hoveniers staat bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor het leveren van een hoge kwaliteit. Bovendien houden wij nadrukkelijk rekening met de omgeving. Bent u benieuwd naar de tuinmogelijkheden? Wilt u alles uit uw tuin halen? Schakel dan direct Soontiëns Hoveniers in. Onze hoveniers staan voor u klaar in de omgeving van Stiphout!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: