Hovenier Asten

In regio Asten biedt Soontiëns Hoveniers een jarenlange ervaring als hovenier. Zoekt u een vakkundig hoveniersbedrijf voor werkzaamheden aan uw tuin of bedrijfstuin? Wilt u een natuurlijke tuin laten aanleggen? Voor al uw tuinwensen komt u naar Soontiëns Hoveniers. Wij helpen u graag bij de realisatie van een bijzonder tuinproject in Asten en omgeving!

Volledige tuinzorg van A tot Z

Op korte rijafstand van Asten is Soontiëns Hoveniers een echte vakman met een liefde voor groen. Onze hoveniers worden blij van uitdagende, innovatieve groenprojecten. U kunt bij ons terecht voor:

Met andere woorden kunnen onze hoveniers zorg dragen voor volledige tuinzorg. Geen omkijken meer naar uw tuin; onze hoveniers zorgen voor een realistische tuin conform uw wensen met aandacht voor mens, dier en omgeving!

Het aanleggen van een nieuwe vijver

Wilt u een nieuwe vijver in uw tuin laten aanleggen? Naast beplanting van uw tuin kunt u ook bij ons terecht voor vijveraanleg. Bij het aanleggen van een vijver heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u denken aan een levende vijver vol dieren, maar ook juist aan een zwemvijver. Voor meer informatie omtrent het aanleggen van een vijver kunt u terecht onder vijveraanleg.

Schakel Soontiëns Hoveniers in!

Heeft u enige vragen omtrent de mogelijkheden? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Soontiëns Hoveniers laat graag aan u zien waarom wij gezien worden als dé hovenier in regio Asten!

Compleet hoveniersbedrijf

Soontiëns is compleet als groenspecialist. Door de jaren heen zijn wij gegroeid in expertises. Zo kunt u hedendaags ook bij ons terecht voor de volgende divisies: boomverzorging, stadsnatuur, tuincentrum en ecology.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: