Hovenier Knegsel

Van tuinaanleg tot tuinonderhoud, Soontiëns Hoveniers helpt u graag als hoveniersbedrijf in Knegsel en omgeving. Wij hebben vakkundige hoveniers in dienst die alle voorkomende tuinwerkzaamheden uit handen kunnen nemen. Wenst u een realistische tuin van hoge kwaliteit? Een prachtige tuin met dé juiste balans tussen mens, dier en omgeving? Laat dan complete tuinzorg over aan Soontiëns Hoveniers. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Beplanting is onze passie

Soontiëns Hoveniers biedt een jarenlange ervaring in beplanting. U kunt rekenen op de volgende kenmerken bij het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden:

  • Modern machine- en wagenpark;
  • Efficiënt en mensvriendelijk werken;
  • Speciaal gereedschap.

Conform uw wensen gaan wij aan de slag met het beplanten van uw tuin. Hierbij kunnen wij onze werkzaamheden éénmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitvoeren. Wilt u een prachtige natuurlijke tuin bij u thuis? Moet uw bedrijfstuin onder de loep worden genomen? Soontiëns Hoveniers is hét hoveniersbedrijf in de omgeving van Knegsel!

Tuinproject: De Wilde Wereld

Hedendaags hebben wij al vele tuinen mogen ontwerpen, aanleggen én onderhouden in Knegsel en omgeving. Om inzicht in de vele tuinprojecten te verkrijgen, kunt u terecht onder referenties. Een bijzonder project dat wij hebben mogen begeleiden is De Wilde Wereld. Bij dit prachtige tuinproject zijn onze hoveniers verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke tuin. Op het huidige resultaat zijn wij zeer trots!

Vragen? Stel ze gerust!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Als hovenier in de omgeving van Knegsel denken wij graag met u mee. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat alles uit uw tuin gehaald wordt!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: