Waterberging tuin

Maak uw tuin klimaatbestendig

Door rekening te houden met waterberging, maakt u uw tuin natuurvriendelijker en klimaatbestendig. Nu we in Nederland steeds meer te maken krijgen met heftige weersomstandigheden, is een waterberging voor uw tuin geen overbodige luxe. Het zorgt er namelijk voor dat uw tuin niet vol blijft staan met regenwater. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot waterberging? Neem dan vrijblijvend contact op met Soontiëns Hoveniers. Wij zijn bij uitstek dé groenspecialist voor uw tuinproject.

Een milieuvriendelijke oplossing

Naast een tuin die klimaatbestendig is, houdt u met een waterberging in uw tuin ook rekening met het milieu. Een tuin die vol water staat, zonder goede regenwaterafvoer, zorgt er meestal voor dat een riool overuren draait. Riolen zijn over het algemeen al overbelast tijdens heftige weersomstandigheden. Gelukkig zijn er oplossingen om dit aan te pakken. Gedacht kan worden aan groene daken, een groenere tuin, vijvers en dus waterbergingen.

Persoonlijk advies van Soontiëns Hoveniers

Elke tuin is anders, dit vraagt om een persoonlijk advies voor uw omgeving. Dit advies geven wij bij Soontiëns Hoveniers graag. Zo heeft iedereen een andere grootte qua waterberging nodig, en is het tevens verstandig om te bekijken hoeveel ruimte er nodig is voor de realisatie van groene oplossingen. Voor persoonlijk advies kunt u gerust contact opnemen door ons te mailen: info@soontienshoveniers.nl of te bellen: 040-2811339. U kunt ook het formulier invullen op onze contactpagina of een berichtje achterlaten op Facebook.

Ondersteuning bij uw subsidie aanvraag

Bij het verduurzamen van uw tuin door middel van een waterberging, is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Bij Soontiëns Hoveniers hebben wij een ruime ervaring in het ondersteunen van klanten bij het aanvragen van de juiste subsidie. Deze ervaring delen wij graag met u, zodat u zonder problemen uw subsidie kunt aanvragen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: