Tuin renovatie Eindhoven

Bent u een beetje uitgekeken op uw tuin en wilt u graag wat anders? Laat uw tuin renoveren door de hoveniers van Soontiëns in Eindhoven. Van het eerste ontwerp tot de complete aanleg en renovatie van uw tuin kunt u op ons rekenen.

Kiezen voor tuinrenovatie in Eindhoven

Bij een tuinrenovatie wordt uw tuin opnieuw aangelegd maar kunnen bepaalde elementen wel behouden worden. Dat biedt een aantal voordelen:

  • Uw tuin ziet er niet helemaal nieuw uit: door wat oudere planten en bomen te laten staan en te combineren met de aanleg van nieuw groen, komt de tuin na de renovatie meteen al “volwassen” over;
  • Omdat sommige materialen kunnen worden hergebruikt kan dat schelen in de kosten ten opzichte van de compleet nieuwe aanleg van een tuin;
  • Uw tuin zal na de renovatie voor u aanvoelen als een vertrouwd stukje thuis met een hele nieuwe uitstraling.

Tuinplan

Een tuinrenovatie begint altijd met een goed tuinplan. Wilt u bijvoorbeeld meer zon op uw terras? We kunnen een geschiktere plek voor uw terras zoeken, of bepaalde elementen verplaatsen of weghalen die de zon nu tegenhouden. Welke bomen en planten wilt u behouden? Misschien komen ze op een andere plek in de tuin toch beter uit. In onze ontwerpstudio in Eindhoven gaan wij aan de slag met uw wensen en zullen wij een tuinontwerp voor de renovatie maken waarover u 100% tevreden zult zijn.

Werkwijze tuinrenovatie Eindhoven

Als het tuinplan af is, kan de tuinrenovatie beginnen. In de basis bestaat die uit vijf stappen:

  • De oude tuin wordt leeggemaakt. Elementen die kunnen worden hergebruikt, zullen we bewaren;
  • Waar nodig wordt nieuwe grond aangebracht of de bestaande grond verbeterd
  • Nieuwe beplanting en andere elementen worden aangebracht;
  • De materialen die worden hergebruikt, worden geplaatst;
  • Tenslotte zullen de puntjes op de i worden gezet.

Contact

Heeft u vragen over tuinrenovatie? Neem gerust contact met ons op, of kom langs op ons tuincentrum in Eindhoven. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: