Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Tuinrenovatie & herstel

Als hoveniersbedrijf kunnen wij gericht problemen oplossen in uw tuin. Misschien heeft u een verouderde pergola of heeft uw vijver een lek, waardoor deze langzaam leeg loopt? Wij kunnen deze voor u vervangen en zorgen voor een mooie en vakkundige oplossing.

Een verwaarloosd gazon wordt met onze hulp weer een frisgroen tapijt. Ook renoveren wij beplantingen om de structuur in de tuin te herstellen. Kortom, heeft u een probleem in uw tuin? Bel of mail ons gerust, zodat wij met u mee kunnen denken!

Borders inrichten

  • Pergola vervangen
  • Herstel van gazon
  • Nieuwe vijver of vijverrand
  • Achterstallig onderhoud van beplanting bijwerken
  • Een hobbelig terras vervangen
  • En natuurlijk het oplossen van alle voorkomende problemen in uw tuin!

Mogelijkheden van tuinrenovatie

Eén van onze specialiteiten is het opnieuw inrichten van borders. Misschien bent u nog tevreden met uw huidige tuinontwerp, maar is de beplanting inmiddels verre van aantrekkelijk te noemen? Wij kunnen met u uw wensen doornemen en eventueel schakelen we onze ontwerpstudio in om een nieuw beplantingsplan te maken voor de betreffende borders.

Als u tevreden bent met ons voorstel, kunnen onze hoveniers bij u aan het werk. Allereerst wordt de bestaande grond opgenomen, de grondstructuur en bemesting worden verbeterd.

Als laatste worden de borders met de nieuwe beplanting opgeplant. Het geheel wordt altijd netjes afgewerkt en verzorgd opgeleverd. Even wat geduld, zodat de planten kunnen groeien en u kunt volop genieten van uw vernieuwde tuin!

Contact

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: