Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Natuurlijke tuinen

Soontiëns Hoveniers is als hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het aanleggen van natuurlijke tuinen. Wilt u een natuurlijke tuin die in volledige harmonie staat met mens en dier? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze groenspecialisten. Door onze expertise zijn wij dé specialist voor duurzame tuinprojecten!

Duurzame tuin voor mens en dier

Bij het aanleggen van een natuurlijke tuin kan gekozen worden om gebruik te maken van nieuw duurzaam materiaal, maar ook voor het hergebruiken van bestaande materialen. Verder heeft u diverse mogelijkheden bij de aanleg van een natuurlijke tuin. Soontiëns Hoveniers ondersteunt u graag bij het aanleggen van een duurzame tuinafscheiding, het maken van een natuurlijke vijver, het aanleggen van bestrating én beplanting die aantrekkelijk is voor allerlei dierlijk leven. Daarnaast helpen wij u ook bij bijzondere wensen voor uw tuin. Gedacht kan worden aan:

  • Een vlindertuin;
  • Een bijentuin;
  • Beplanting van biologische planten.

Wij gaan gericht met u om de tafel voor het maken van een tuinontwerp met een bijbehorend beplantingsplan. In dit plan wordt nadrukkelijk rekening gehouden met uw wensen. Bovendien bent u met een passend beplantingsplan gewaarborgd van een ecologische / natuurlijke tuin met aandacht voor insecten, amfibieën en ander dierlijk leven. Ook kunnen wij het ontwerp klimaatbestendig maken door bijvoorbeeld rekening te houden met regenwateropvang en specifieke beplanting. Uiteraard zorgen we hierbij voor een zorgvuldig uitvoering van de tuinaanleg.

De Wilde Weelde Wereld

Wij zijn trots op de duurzame groenprojecten die wij voor onze klanten uitvoeren. Voorbeelden voor natuurlijke tuinen vindt u in De Wilde Weelde Wereld. In deze tuin van 5.000 m² laten wij samen met collega’s zien hoe we onze leefomgeving zo mens- en diervriendelijk mogelijk kunnen maken. Meer hierover vindt u onder De Wilde Weelde. Neem gerust een kijkje.

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe natuurlijke tuin? Soontiëns Hoveniers helpt u graag bij het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van duurzame tuinen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij komen vervolgens bij u terug met meer informatie en, indien gewenst, een passende offerte.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: