Tuinontwerp Eindhoven

Als u een professioneel tuinontwerp wilt laten maken in Eindhoven of omgeving, dan zit u bij Soontiëns Hoveniers zeker goed. Soontiëns heeft een groen hart, en alle vakkennis in huis om tot een tuinontwerp te komen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat wij in onze ontwerpstudio in Eindhoven aan de slag gaan, maken wij eerst een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken en uw wensen te bespreken. Het is dan handig als u dan een tekening van het perceel bij de hand hebt.

Tuin inmeten

Na de eerste afspraak komen we vaak nog een keer langs om de tuin precies in te meten. In een digitale plattegrond worden dan al uw wensen verwerkt door onze ontwerpster, waarna wij opnieuw een afspraak met u zullen maken om het voorlopige tuinontwerp in Eindhoven te bespreken. Aan de hand van uw opmerkingen zullen wij dan komen tot het definitieve ontwerp.

Beplantingsplan

Als het definitieve tuinontwerp klaar is, kunnen wij ons gaan richten op het beplantingsplan. Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw eigen wensen voor de beplanting, maar ook met verschillende bloeitijden, zon- en schaduwplekken, structuren enz.

Offerte

Aan de hand van het tuinontwerp en het beplantingsplan kunnen wij vervolgens een offerte voor u maken, zodat u precies weet welke werkzaamheden en materialen er nodig zijn voor uw tuin.

De aanleg van uw tuin

De aanleg van uw tuin zullen wij pas starten als we alle materialen binnen hebben. Zo kunnen wij zoveel mogelijk aaneengesloten werken, zodat u zo min mogelijk overlast zult hebben van de werkzaamheden.

Zelf uitvoeren

Het is ook mogelijk om de werkzaamheden zelf uit te voeren en ook de materialen zelf in te kopen. In dat geval betaalt u alleen voor het tuinontwerp en het beplantingsplan.

Contact

Als u meer wilt weten over tuinontwerp, neem dan gerust contact met ons op, of kom bij ons langs in Eindhoven. Wij vertellen u graag alles over onze werkwijze.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: