Tuinaanleg Waalre

Laat uw tuin aanpakken door Soontiëns Hoveniers. Wij zijn een vakkundig hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Waalre en omgeving. Gedreven door groen gaan onze hoveniers aan de slag voor het bewerkstelligen van een toekomstgerichte tuin, volledig conform uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Geef ons dan gerust een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 voor het maken van een afspraak. Wij laten graag aan u zien dat u voor tuinaanleg in regio Waalre bij Soontiëns Hoveniers moet zijn.

Duurzame, klimaatbestendige én natuurlijke tuin

Met een ruime ervaring van meer dan vijftig jaar in groen zijn wij hedendaags dé specialist voor uw tuin. Met een enorme passie en gedrevenheid verzorgen wij graag de aanleg van:

Geïnteresseerd in wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoekje aan onze locatie. Op korte rijafstand van Waalre vindt u Soontiëns Hoveniers aan de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Compleet in groen

Zoals eerder benoemd kennen wij meer dan vijftig jaar ervaring in groenprojecten. Opgericht als kwekerij zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een compleet bedrijf in groen. Om klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ervoor gekozen om ons bedrijf op te splitsen. U vindt daarom bij Soontiëns de volgende divisies: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Kortom, voor al uw wensen met betrekking tot groen bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin. Wij denken gericht met u mee, zodat u alles uit uw tuin haalt. Soontiëns Hoveniers: voor een vakkundige tuinaanleg in Waalre en aanliggende plaatsen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: