Tuinaanleg Valkenswaard

Hoveniersbedrijf Soontiëns Hoveniers staat voor het verwezenlijken van een professionele tuinaanleg in Valkenswaard en omgeving. Met passie voor groen vervaardigen wij zowel duurzame, klimaatbestendige als natuurlijke tuinen. Zoekt u dé specialist voor uw innovatieve groenproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geef ons gerust een belletje (telefoonnummer: 040-2811339) en ontdek wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag.

Volop mogelijkheden voor uw tuin in Valkenswaard

Van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinrenovatie tot tuinonderhoud, Soontiëns Hoveniers helpt u van A tot Z voor uw tuin in regio Valkenswaard. Een compleet overzicht vindt u onder onze diensten. U kunt dan denken aan de volgende werkzaamheden aan uw tuin:

Om kennis te maken met diverse tuinprojecten, verzoeken wij u om een kijkje te nemen onder referenties. Op deze pagina vindt u namelijk diverse prachtige opgeleverde tuinen. Tevens geeft onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden.

Vakkundige hovenier in regio Valkenswaard

U wilt natuurlijk het beste voor uw tuin. Met een groen hart en passie voor beplanting bent u bij Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres voor tuinwerkzaamheden. Kiest u voor onze vakbekwame hoveniers? Alvorens wij onze werkzaamheden opstarten, bespreken wij uitgebreid met u de mogelijkheden. Er wordt vervolgens een plan van aanpak opgesteld. Zodoende weet u altijd wat er met uw tuin gaat gebeuren.

Hedendaags is Soontiëns opgesplitst in diverse divisies. Hier hebben wij voor gekozen om u als klant nóg beter te kunnen ondersteunen. U vindt de volgende divisies binnen ons bedrijf: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum en Ecology. Kortom: wij zijn compleet in groen.

Offerte aanvragen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat een vakkundige tuinaanleg in Valkenswaard over Soontiëns Hoveniers. Bespreek uw wensen door contact met ons op te nemen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: