Tuinaanleg Son

Van klimaatbestendige tuinen tot innovatieve groenprojecten, Soontiëns Hoveniers verzorgt de aanleg van uw tuin in Son en omgeving. Laat u vrijblijvend adviseren door onze hoveniers voor meer informatie. Zo zijn er diverse mogelijkheden om uw tuin toekomstgericht te maken. Neem hiervoor contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, verzorgen wij te allen tijde een vakkundige tuinaanleg conform uw wensen in regio Son.

Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud

Op basis van uw voorkeuren gaan wij aan de slag met het verfraaien van uw tuin. Met alles onder één dak kunt u bij ons hoveniersbedrijf terecht voor:

Enorme passie én enthousiasme

Passie, enthousiasme en een enorme expertise zijn enkele kenmerken van onze dienstverlening. Wilt u alles uit uw tuin halen? Heeft u geen tijd of kennis om zelf uw tuin onder handen te nemen? Laat u dan vrijblijvend adviseren door onze hoveniers. Onder referenties vindt u alvast diverse gerealiseerde tuinprojecten. Ideaal voor het verkrijgen van een kleine impressie van de mogelijkheden.

Hedendaags zijn wij opgesplitst in meerdere divisies om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. U vindt de volgende divisies bij Soontiëns: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum en Ecology. Met andere woorden: wij zijn compleet in groen!

Bezoek Soontiës Hoveniers

Maak kennis met de mogelijkheden door ons een belletje te geven. U bereikt Soontiëns Hoveniers op het volgende telefoonnummer: 040-2811339. Uiteraard heten wij u ook van harte welkom op onze locatie. Ideaal om direct uw vragen af te vuren op onze medewerkers. Als gedreven hoveniersbedrijf laten wij graag aan u zien dat u bij Soontiëns Hoveniers moet zijn voor een vakkundige tuinaanleg in regio Son.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: