Tuinaanleg Someren

Van kleinschalige tot grootschalige tuinprojecten, voor tuinaanleg in regio Someren schakelt u Soontiëns Hoveniers in. Als gedreven hoveniersbedrijf staan wij voor de verzorging van groen. Wij veren op van complexe vraagstukken en geven graag een stukje groen aan de natuur terug. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer Soontiëns Hoveniers op telefoonnummer: 040-2811339. Wij denken gericht met u mee, zodat u een tuin verkrijgt waar u ontzettend trots op kunt zijn in Someren of omgeving.

Beplanting is onze passie

Groene vingers, groen denken. Beplanting is onze passie. Dit laten wij graag aan u zien. Conform uw wensen gaan wij aan de slag om uw leefomgeving groener te maken. U kiest voor Soontiëns Hoveniers vanwege de volgende kenmerken:

  • Al méér dan vijftig jaar úw specialist in groen;
  • Alles onder één dak voor ontwerp, aanleg én onderhoud;
  • Een klantgericht en flexibel contact.

Kortom, Soontiëns Hoveniers is dé specialist voor een vakkundige aanleg van uw tuin in de omgeving van Someren.

Zowel tuin- als vijveraanleg

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan en ontdek de mogelijkheden voor uw tuin. Zo staan wij u bij van A tot Z voor uw tuin. Dit betekent zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud. Heeft u de wens om een prachtige vijver in uw tuin aan te laten leggen? Geen probleem. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie een kijkje onder vijveraanleg. Om alvast kennis te maken met diverse gerealiseerde tuinprojecten, kunt u een kijkje nemen onder referenties.

Offerte aanvragen

Bent u overtuigd en wilt u een vakkundige tuinaanleg overlaten aan Soontiëns Hoveniers in regio Someren? Geef ons dan een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 en bespreek uw wensen. Samen zorgen we voor een prachtige tuin bij u thuis.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: