Tuinaanleg Sint Oedenrode

Als hovenier in de omgeving van Sint Oedenrode staan wij voor het realiseren van een prachtige tuinaanleg. Wilt u alles uit uw tuin halen? Een toekomstbestendige tuin laten aanleggen? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij laten u graag de mogelijkheden zien voor een vakkundige tuinaanleg in Sint Oedenrode en omgeving.

Een mooie, natuurlijk tuin

U wilt natuurlijk een mooie, toekomstbestendige tuin. Hiervoor helpt Soontiëns Hoveniers u graag. Hedendaags hebben al vele huishouden onze hoveniers ingeschakeld voor een prachtige tuinaanleg in regio Sint Oedenrode. Klanten kiezen voor Soontiëns Hoveniers vanwege het volgende:

  • Al méér dan vijftig jaar úw specialist in groen;
  • Alles onder één dak voor ontwerp, aanleg én onderhoud;
  • Een klantgericht en flexibel contact.

Van kleinschalige tuinprojecten tot innovatief groen, wij veren op van complexe vraagstukken. Wij gaan daarom graag het gesprek met u aan om te kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen. Neem hiervoor contact met ons op. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen op onze locatie. U vindt Soontiëns Hoveniers aan de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Bekijk onze gerealiseerde tuinprojecten

Door middel van onze tuinprojecten geven wij graag een stukje groen aan de natuur terug. Hier zijn wij zeer trots op. U kunt alvast kennismaken met diverse tuinprojecten onder referenties. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden. Zo zijn wij méér dan alleen een hovenier. Soontiëns is namelijk opgesplitst in de volgende divisies: Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum en Ecology. Bezoek onze afzonderlijke websites voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of specifieke wensen voor uw tuin? Contacteer Soontiëns Hoveniers op het telefoonnummer: 040-2811339 en stel uw vragen. Door gericht met u mee te denken, laat u de tuin conform uw wensen tot bloei komen. Soontiëns Hoveniers: voor een vakkundige tuinaanleg in Sint Oedenrode en omstreken.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: