Tuinaanleg Nuenen

Woont u in Nuenen en wilt u graag uw tuin van een nieuwe glans voorzien? Dan bent u bij Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres. Als vakkundig hoveniersbedrijf verzorgen wij tuinaanleg in de breedste zin van het woord. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook bij ons op locatie binnenlopen om uw wensen door te spreken. U vindt Soontiëns Hoveniers op de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven.

Zowel tuin- als vijveraanleg

Soontiëns Hoveniers veert op van grootschalige, innovatie groenprojecten. Hierbij nemen wij zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud voor onze rekening. Onze hoveniers durven hun handen in het groen te steken om uw leefomgeving mooier te maken. Schakelt u ons hoveniersbedrijf in voor tuinaanleg in omgeving Nuenen? Dan draagt u een steentje bij aan een beter milieu én een gezondere toekomst. U kunt onder meer bij Soontiëns Hoveniers terecht voor:

Maak alvast kennis met diverse gerealiseerde tuinprojecten onder referenties. Voor een impressie van onze dienstverlening kunt u terecht op onze Facebookpagina. Zo is Soontiëns opgesplitst in de volgende divisies: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum én Ecology. Dit hebben wij gedaan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vakmanschap én flexibiliteit

Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan uw wensen, de leefomgeving én kwaliteit centraal. Alvorens wij onze werkzaamheden opstarten, stellen we gezamenlijk een plan van aanpak op. Zodoende heeft u altijd inzichtelijk wat er gaat gebeuren. Kortom, met Soontiëns Hoveniers kiest u voor een gedreven, vakkundig én flexibel hoveniersbedrijf in regio Nuenen.

Vragen?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Onze hoveniers gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: