Tuinaanleg Mierlo

Voor een vakkundige tuinaanleg in regio Mierlo schakelt u hoveniersbedrijf Soontiëns Hoveniers in. Met aandacht voor groen, dieren en de omgeving gaan onze hoveniers aan de slag met uw tuin. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Geef ons gerust een belletje, zodat wij met u kunnen meedenken. Hiervoor contacteert u ons op telefoonnummer: 040-2811339. Soontiëns Hoveniers: voor een professionele tuinaanleg in Mierlo en omgeving.

Complete tuinzorg van A tot Z

Heeft u géén groene vingers? Weinig tijd om zelf aan de slag te gaan in uw tuin? Dan biedt Soontiëns Hoveniers een helpende hand. Onze hoveniers verzorgen complete tuinzorg in de breedste zin van het woord. Dit kunnen wij uitvoeren op éénmalige, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Aan de hand van uw wensen gaan wij aan de slag met het volgende:

Een compleet overzicht vindt u onder onze diensten. Een nevenactiviteit is het aanleggen van vijvers. Wilt u graag een zwemvijver of een levende vijver in uw tuin laten leggen? Neem dan gerust een kijkje onder vijveraanleg. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo zijn de mogelijkheden ongekend voor een vijver in uw tuin.

Prachtige opgeleverde tuinprojecten in Mierlo

Wij zijn trots op onze werkzaamheden. Trots op het feit dat wij door middel van groen iets aan de natuur kunnen teruggeven. Bent u benieuwd wat wij in het verleden bij zowel particulieren als bedrijven hebben opgeleverd? Onder referenties vindt u diverse prachtige opgeleverde tuinprojecten. Om kennis te maken met Soontiëns Hoveniers, kunt u verder een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Contact opnemen

Haal alles uit uw tuin. In de omgeving van Mierlo helpt Soontiëns Hoveniers u voor een vakkundige tuinaanleg. Interesse? Neem dan contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: