Tuinaanleg Lieshout

Van tuinontwerp tot tuinaanleg, Soontiëns Hoveniers is úw hoveniersbedrijf in de omgeving van Lieshout. Gedreven door groen pakken wij het tuinproject professioneel aan. Hierbij schuwen wij grootschalige, innovatieve groenprojecten niet. Benieuwd wat onze hoveniers voor u kunnen betekenen? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 040-2811339. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Soontiëns Hoveniers moet zijn voor een vakkundige tuinaanleg in regio Lieshout.

Zowel voor particulieren als bedrijven

Wij worden hedendaags ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven. Onze kracht? Gericht met u meedenken, zodat uw leefomgeving een stukje groener wordt. Conform uw wensen gaan wij aan de slag met:

Vakmanschap in combinatie met kwaliteit

U kiest met Soontiëns Hoveniers voor een hoveniersbedrijf met alles onder één dak. Voor een partner waarbij vakmanschap hand in hand gaat met kwaliteit. Al bij het eerste klantencontact merkt u dat wij ervaren groenspecialisten zijn met beplanting als passie. Verder kunt u bij ons rekenen op complete ondersteuning voor uw tuin. Dit betekent zowel ontwerp, aanleg, renovatie als onderhoud. Kortom, uw tuin ziet er met een beetje hulp van onze hoveniers altijd tip top uit.

Bespreek uw wensen voor de tuin

Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan om te kijken naar de mogelijkheden voor uw tuin. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een vakkundige tuinaanleg bij u thuis in regio Lieshout.

Volgt u ons al op Facebook? Geef ons een like en blijf op de hoogte van leuke acties en nieuwtjes. Via referenties vindt u alvast diverse gerealiseerde tuinprojecten in de omgeving van Lieshout. Een echte aanrader om inspiratie te verkrijgen voor uw eigen tuin.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: