Tuinaanleg Geldrop

Zoekt u een vakkundige hovenier voor het uitvoeren van werkzaamheden aan uw tuin? Soontiëns Hoveniers staat voor het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van groen. In de omgeving van Geldrop zijn wij al veelvuldig ingeschakeld voor een professionele tuinaanleg. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Soontiëns Hoveniers moet zijn voor een vakkundige tuinaanleg in regio Geldrop.

Dé specialist voor uw tuinproject

Zowel huishoudens als bedrijven helpen wij met het beplanten van tuinen. Dit gebeurt op éénmalige, wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse basis. Wilt u Soontiëns Hoveniers als hoveniersbedrijf inschakelen? Gedreven door vakmanschap en enthousiasme kunt u complete tuinzorg aan onze hoveniers overlaten. Dit komt neer op het volgende:

Daarnaast is het mogelijk om met enige regelmaat onderhoud te laten uitvoeren door onze hoveniers. Zo weet u zeker dat uw tuin altijd in de beste staat verkeerd. Zeker een aanrader om alles uit uw tuin te halen.

Kies voor Soontiëns Hoveniers

Met meer dan vijftig jaar ervaring in groen zijn wij bij uitstek geschikt om u verder te helpen. Hedendaags hebben wij dan ook al vele prachtige tuinen mogen aanleggen in Geldrop en omgeving. Om alvast kennis te maken met diverse aangelegde tuinen, kunt u een kijkje nemen onder referenties. Tevens verschaft onze pagina op Facebook een goede indruk van de mogelijkheden voor uw tuin. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze opgeleverde tuinprojecten.

Bespreek de mogelijkheden

Geef ons een belletje op telefoonnummer: 040-2811339 en bespreek de mogelijkheden voor uw tuin. Uiteraard is het ook mogelijk om op onze locatie langs te komen. Op korte rijafstand van Geldrop vindt u Soontiëns Hoveniers aan de Urkhovenseweg 570 te Eindhoven. Ga vrijblijvend het gesprek en ontdek wat wij met betrekking tot tuinaanleg voor u kunnen betekenen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: