Tuinaanleg Eindhoven

Wilt u uw tuin in Eindhoven laten aanleggen door ervaren, vakbekwame professionals? Kijk dan snel verder! Soontiëns Hoveniers is gespecialiseerd in de aanleg van complete groene tuinen en is gevestigd in Eindhoven. Of het nu gaat om tuinontwerp en complete tuinaanleg, of de renovatie of herinrichting ervan, bij ons is alles mogelijk.

Mogelijkheden voor tuinaanleg in Eindhoven

Van het planten van grote bomen tot het aanleggen van een vlonder bij uw zwemvijver, de hoveniers van Soontiëns kunnen het allemaal. Wij beschikken over een modern machinepark zodat wij alle klussen vlot en goed kunnen uitvoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken en aanleggen van:

  • Beplanting in het algemeen, van klein tot groot
  • (Zwem)vijvers, fonteinen en andere waterpartijen
  • Gazons
  • Bewateringssystemen
  • Sierbestrating en terrasaanleg
  • loofdragers, vlonders etc.

Ook als u andere ideeën heeft, kunnen wij die voor u realiseren. Samen zullen we kijken wat er allemaal mogelijk is.

Tuin ontwerp voor uw tuin in Eindhoven

Een tuinaanleg begint bij het ontwerp. Als u al een tuinontwerp heeft laten maken, dan kunnen wij dat van A tot Z voor u aan komen leggen. Maar uiteraard kunnen wij het ontwerp van uw project ook voor onze rekening nemen. In onze ontwerpstudio in Eindhoven heeft de basis voor menig tuin al gelegen! Onze kennis en ervaring gebruiken we om u de juiste adviezen te geven, zodat we samen tot een prachtig resultaat komen waarover u 100% tevreden zult zijn.

Groendaken, dakterrassen en daktuinen

Ook voor het inrichten van een groendak, het ontwerp van een dakterras of de aanleg van een daktuin bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange praktijkervaring, kunnen bogen op veel ecologische expertise en onze aanpak is professioneel en klantgericht.

Contact

Wilt u uw tuinaanleg in laten verzorgen door Soontiëns in Eindhoven? Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Of bent u nieuwsgierig naar de opties voor de aanleg van een groendak of een daktuin? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: