Tuinaanleg Deurne

Pronken met de tuin, wie wil dit nu niet? In regio Deurne staat Soontiëns Hoveniers voor een vakkundige tuinaanleg. Door gericht met u mee te denken, zorgt u ervoor dat u alles uit uw tuin haalt. Dat u kunt pronken met uw tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag als compleet hoveniersbedrijf met uw tuinaanleg in de omgeving van Deurne.

Dé specialist voor uw tuin

De mogelijkheden voor uw tuin zijn eindeloos te noemen. Wij nemen u graag bij de hand, zodat u een tuin verkrijgt die u altijd al heeft willen hebben. Hedendaags zijn wij ingeschakeld voor:

Onder referenties vindt u een klein overzicht van gerealiseerde projecten. Bekijk op uw gemak onze opgeleverde groenprojecten en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Alles onder één dak

Kiest u voor Soontiëns Hoveniers? Dan kiest u voor een ruime ervaring van vijftig jaar met alles onder één dak. Zo kunt u bij ons terecht voor uw nieuwe tuin, maar ook voor de aanleg van een prachtige vijver. Wenst u een nieuw ontwerp? Een complete renovatie? Vakkundig onderhoud in de zomer of winter? Voor al uw wensen bent u bij Soontiëns Hoveniers aan het juiste adres.

Om klanten beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij gekozen voor diverse divisies binnen Soontiëns. Wij maken onderscheid tussen de volgende divisies: Hoveniers, Boomverzorging, Stadsnatuur, Tuincentrum en Ecology.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen? Wilt u snel een hoveniersbedrijf inschakelen om uw tuin aan te pakken? Contacteer Soontiëns Hoveniers. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 040-2811339. Met een vakkundige tuinaanleg halen we alles uit uw tuin in regio Deurne.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: