Tuinaanleg Aarle Rixtel

Een prachtige groene tuin geldt als een mooi visitekaartje bij u thuis. Dit visitekaartje moet natuurlijk altijd in orde zijn. In de omgeving van Aarle Rixtel zijn wij hedendaags al vele malen ingeschakeld voor een vakkundige tuinaanleg. Laat Soontiëns Hoveniers gericht met u meedenken, zodat u alles uit uw tuin haalt. Neem hiervoor contact met ons op. Wij helpen u graag met uw tuinaanleg in regio Aarle Rixtel.

Dé kracht van een complete hovenier

Wij treden op als een complete partner met alles onder één dak. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staat de opgeleverde kwaliteit centraal. Hierdoor wordt uw tuin altijd een mooi visitekaartje. Kiest u voor Soontiëns Hoveniers? Dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Een ruime ervaring van méér dan vijftig jaar als hoveniersbedrijf;
  • Volledige ondersteuning, van tuinontwerp tot tuinaanleg;
  • Een snel, klantgericht én flexibel contact.

Van tuinontwerp tot tuinaanleg en van tuinrenovatie tot tuinonderhoud, wij veren op van groene vraagstukken en bieden een complete dienstverlening als hoveniersbedrijf. Kies daarom voor dé kracht van een complete hovenier.

Ook voor uw nieuwe vijver

Wilt u uw vijver laten aanpakken? Soontiëns Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten vijvers. Neem gerust een kijkje onder vijveraanleg voor de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw nieuwe vijver? Contacteer onze specialisten op telefoonnummer: 040-2811339 voor meer informatie. Om alvast kennis te maken met diverse opgeleverde tuinen en vijvers, kunt u terecht onder referenties.

Vraag snel een offerte aan

In Aarle Rixtel en omgeving hebben wij al vele klanten blij gemaakt met een vakkundige tuinaanleg. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. Als groenspecialist zorgen wij ervoor dat u alles uit uw nieuwe tuin haalt.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: