Tuin vergroenen

Wilt u uw tuin vergroenen? Een belangrijke reden om uw tuin te vergroenen, is om uw tuin klimaatbestendig te maken. Tegenwoordig krijgen we steeds vaker te maken met heftigere weersomstandigheden met ineens veel regenwater. Om riool te ontlasten stellen overheden vaker de eis om regenwater niet meer op het riool af te voeren.

Hierbij helpt Soontiëns Hoveniers u graag. Wij zijn namelijk bij uitstek dé specialist om uw tuin te vergroenen. Neem direct contact met ons op voor meer informatie. Samen zorgen we voor een tuin waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Kies voor een milieuvriendelijke en klimaatbestendige tuin

Het vergroenen van uw tuin biedt u een aantal voordelen. Zo is een groene tuin:

  • Milieuvriendelijker;
  • Klimaatbestendig;
  • Zelfvoorzienend (bij het afvoeren van regenwater).

Met betrekking tot het vergroenen van uw tuin heeft u een aantal mogelijkheden. Van het ontharden van uw tuin tot het aanleggen van een vijver en van het plaatsen van groene daken tot het zetten van regentonnen, voor iedere omgeving bieden wij dé juiste oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. Onze groenspecialisten staan te trappelen om uw tuinproject aan te pakken!

Het vergroenen van uw tuin wordt gesubsidieerd

Wist u dat u mogelijk een subsidie kunt verkrijgen voor het vergroenen van uw tuin? Soontiëns Hoveniers helpt u van A tot Z voor uw tuin. Dit betekent dat wij ook met u meedenken bij de subsidieaanvraag. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen voor uw tuinproject. Kortom, voor uw groenproject kiest u voor Soontiëns Hoveniers!

Benieuwd? Neem contact met ons op!

Benieuwd hoe wij te werk gaan om uw tuin te vergroenen? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Als groenspecialist denken wij graag met u mee om uw omgeving te verduurzamen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: