Tuin ontharden

Heeft u een handje hulp nodig bij het ontharden van uw tuin? Dan helpt Soontiëns Hoveniers u graag. Wanneer u last heeft van regenwater, dat (te) lang in uw tuin blijft staan, is het verstandig uw tuin te ontharden. Bovendien is het een goede oplossing om uw tuin klimaatbestendig te maken. Door uw tuin te ontharden en groener te maken, bent u niet alleen uw tuin aan het verbeteren maar daarmee ook het milieu!

Milieuvriendelijker en klimaatbestendig

Er zijn vele redenen om uw tuin te ontharden. Toch heerst er vaak de gedachte dat een groene tuin meer onderhoud vergt. Dit vooroordeel nemen wij graag meteen bij u weg. Laat u gerust informeren over de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Hieronder zetten wij alvast wat voordelen van het ontharden van uw tuin op een rijtje:

  • Milieuvriendelijker;
  • Klimaatbestendig;
  • Zelfvoorzienend (bij het afvoeren van regenwater).

Vragen over hoe dit precies werkt? Wij staan altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden, zowel telefonisch als via de mail.

Operatie Steenbreek

Operatie Steenbreek is een actie die het welbevinden van de mens wil verbeteren door de toename van verharding tegen te gaan. “In een snel tempo verdwijnen veel plant- en diersoorten en raken levende systemen verstoord. Uit diverse onderzoeken blijkt dat vooral de toename van verharding negatieve effecten heeft op het welbevinden van mens, dier en natuur. Tijd voor actie.” Wij vinden zelf ook dat natuur én mens beter verdienen en dragen dus graag ons steentje bij.

Subsidie aanvragen?

Voor het klimaatvriendelijk afvoeren van regenwater of het aanleggen van een groene tuin kunt u mogelijk subsidie aanvragen. Wij ondersteunen u graag van A tot Z voor uw tuin. Neem gerust contact met ons op voor passend advies.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: