Schaduwdoek

Gezonder buitenspelen met schaduwdoeken

Steeds vaker zijn de negatieve gevolgen van UV straling voor uw gezondheid en huid in het nieuws. Niet alleen onder de zonnebank liggen, maar ook te lang in de zon zitten kan ernstige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Toch wilt u liever niet dat kinderen de hele zomer binnen moeten zitten wanneer de zon schijnt. Schaduwdoeken zijn hiervoor dé perfecte oplossing. Met onze mooie schaduwdoeken creëert u overal waar u wilt een schaduw, ook op plekken waar normaal geen schaduw valt. Vervolgens kunnen kinderen zorgeloos buitenspelen, zonder enige gezondheidsrisico’s.

Ideaal voor schoolpleinen en de kinderopvang

Schaduwdoeken worden steeds populairder bij peuterspeelzalen, schoolpleinen en kinderopvang. De speelpleinen zijn vaak groot en niet overdekt, waardoor er moeilijk schaduw te creëren is. Bovendien spelen kinderen vaak lang buiten in de zon, zonder dat ze doorhebben dat ze aan het verbranden zijn. Natuurlijk helpt het insmeren met zonnebrand, maar een veel betere oplossing is het aanbrengen van een schaduwdoek op de plekken waar schaduw gewenst is. Op een school of opvang is het een onbegonnen zaak om alle kinderen continu goed in te smeren. In dit geval biedt een schaduwdoek dus een makkelijke én veilige oplossing.

Meerdere schaduwdoeken

Er zijn meerdere soorten schaduwdoeken waar u uit kunt kiezen. Soontiëns Hoveniers heeft doeken beschikbaar in verschillende kleuren. Alle doeken zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. U kunt kiezen tussen driehoekige en vierkante schaduwdoeken. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Creëer een veiligere leefomgeving

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor de aankoop van schaduwdoeken. Hier hebben wij bij Soontiëns Hoveniers al veel ervaring mee opgedaan die we graag met jullie delen. Wij ondersteunen u dan ook graag bij uw subsidieaanvraag.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: