Schaduw pergola

Buitenspelen zonder concessies

Soontiëns Hoveniers vindt dat buitenspelen voor kinderen een zorgeloze activiteit moet zijn. Dit is het vaak totdat de zon feller gaat schijnen. Veel kinderen voelen pas te laat aan wanneer ze verbranden of zijn niet continu op de tijd aan het letten om te zien of ze zich weer in moeten smeren. Dit brengt erg veel gezondheidsrisico’s met zich mee. Soontiëns Hoveniers heeft hier gelukkig dé perfecte oplossing voor: schaduw pergola’s.

Creëer schaduw met een schaduw pergola

Wat als u overal waar u zou willen schaduw kon creëren, zelfs op grote open plaatsen waar kinderen vaak spelen. Denk hierbij aan schoolpleinen bij peuterspeelzalen of de kinderopvang. Onze schaduw pergola’s zijn hier de perfecte oplossing voor. Schaduw pergola’s zijn eenvoudig te installeren en bieden schaduw op elke gewenste plek. Hierdoor kunnen kinderen weer zorgeloos buiten spelen. Bovendien stelt het u gerust dat de kinderen beschermd zijn van teveel zon en alle risico’s van dien.

Soorten schaduw pergola’s

Bij Soontiëns Hoveniers verkopen wij verschillende schaduw pergola’s. Zo kunt u onder andere kiezen uit verschillende vormen, zoals driehoekige en vierkante doeken. Ook zijn er verschillende opties beschikbaar wat betreft de kleur van de pergola. Zo kunt u de perfecte schaduw pergola uitkiezen die bij de kleuren van uw school of opvang past. Alle doeken zijn uiteraard gemaakt van dezelfde, kwalitatieve, UV-bestendige kunststof.

Neem contact met ons op!

Bij de aankoop van schaduw pergola’s is het mogelijk om een subsidie aan te vragen. Neem gerust contact met ons voor de mogelijkheden. Wij denken graag gericht met u mee. Samen zorgen we ervoor dat kinderen zorgeloos buiten kunnen spelen!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: