Regenwatersysteem

Wilt u een regenwatersysteem laten installeren in uw tuin voor het opvangen van regenwater? Ga dan gerust het gesprek met Soontiëns Hoveniers aan voor de mogelijkheden. Wij inventariseren graag uw wensen om gezamenlijk naar de mogelijkheden te kijken. Zodoende verkrijgt u een klimaatbestendige, groene tuin conform uw wensen. Soontiëns Hoveniers: voor het plaatsen van een professioneel regenwatersysteem!

Dé specialist in regenwateropvang

Wij verzorgen maatwerk oplossingen met betrekking tot regenwateropvang voor uw tuin. Zo kunt u door Soontiëns Hoveniers één van de volgende regenwatersystemen laten realiseren:

  • Een vijver aanleggen;
  • Regentonnen plaatsen;
  • Een wadi plaatsen;
  • Groene daken plaatsen.

Eveneens helpt het ontharden van uw tuin om regenwater op een klimaatvriendelijke manier af te laten voeren. Het regenwater kan dan namelijk eenvoudig zelf in de ondergrond lopen. Kortom, het ontharden van uw tuin is een eenvoudige manier om uw tuin klimaatbestendig te maken!

Bij uitstek dé groenspecialist voor uw tuin

Met een ruime ervaring van meer dan vijftig jaar in groenprojecten zijn wij dé specialist voor uw tuin. Wij denken met u mee en geven gevraagd én ongevraagd advies. Door u volledig te ondersteunen voor uw tuin, weet u zeker dat u een tuin verkrijgt conform uw wensen. Bovendien kunnen wij u ondersteunen bij de aanvraag van subsidie. Zo wordt het verduurzamen van tuinen gestimuleerd door de overheid. Uiteraard wordt er bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden nadrukkelijk rekening gehouden met mens, dier én de omgeving.

Laat direct een regenwatersysteem plaatsen

Verkrijg passend advies voor uw tuin door contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u een professioneel regenwatersysteem in uw tuin verkrijgt. Volledig conform uw wensen, zonder enige concessies. Soontiëns Hoveniers: dé groenspecialist voor uw tuinproject!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: