Regenwateropvang

Heeft u al eens nagedacht over de mogelijkheden van regenwater? De ene keer is er veel regen, de volgende keer is het weer lang droog. Door regenwater op te vangen, heeft u zacht water van hogere kwaliteit dan kraanwater tot uw beschikking voor uw planten. Soontiëns Hoveniers biedt een breed scala aan mogelijkheden voor regenwateropvang. Naar wens kunnen we u compleet ontzorgen met zowel aanleg als advies. Loop eens binnen of maak een afspraak. Samen zorgen we voor een groene, klimaatbestendige tuin bij u thuis!

De voordelen van regenwateropvang:

Regenwateropvang biedt u vele voordelen, denk hierbij aan:

  • Milieuvriendelijker.
  • Kostenbesparend door minder gebruik drinkwater.
  • Regenwater bevat veel mineralen wat goed is voor plant en gras.

De mogelijkheden van regenwateropvang:

De adviseurs van Soontiëns laten u graag alle mogelijkheden en voordelen zien van regenwateropvang. Van een eenvoudige regenton tot een ondergronds systeem met regentanken dat hergebruik van water voor bijvoorbeeld toiletten verzorgt. Uw besparing in kraanwater is enorm!

Kortom, regenwateropvang laat u realiseren door groenspecialisten van Soontiëns Hoveniers. Voor het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen. Uiteraard kunt u ook op ons tuincentrum in Eindhoven langskomen voor advies!

Operatie Steenbreek

Door klimaatverandering regent het steeds vaker heviger in Nederland. Dit heeft als gevolg dat riolen verstopt raken door het regenwater. De overheid probeert dit tegen te gaan door een verbod te leggen op het lozen van regenwater in het riool. Hiervoor is het ontharden van uw tuin heel belangrijk. Een duurzame, klimaatbestendige tuin laat het regenwater namelijk gewoon doordringen in de ondergrond. Dit betekent dus dat u niet meer te maken heeft met overtollig water in uw tuin. Heeft u hulp nodig bij het ontharden van uw tuin? Wilt u meer informatie omtrent Operatie Steenbreek? Dan denken wij graag met u mee!

Neem contact met ons op!

Wist u dat u mogelijk recht heeft op een subsidie bij het verduurzamen van uw tuin? Nee? Laat u vrijblijvend informeren door Soontiëns Hoveniers. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden met betrekking tot regenwateropvang in uw tuin!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: