Hovenier Waalre

Zoekt u nog een vakkundige hovenier voor uw tuin of bedrijfstuin in de omgeving van Waalre? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van vijveraanleg tot tuinaanleg, Soontïens Hoveniers is een échte vakman met beplanting als passie. Door de jaren heen hebben wij al vele bijzondere groenprojecten mogen uitvoeren voor zowel particulieren en bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Soontïens Hoveniers: úw hovenier in regio Waalre!

Wij staan voor complete tuinzorg

Soontïens Hoveniers staat voor het verzorgen van een complete tuinzorg in regio Waalre. U kunt bij ons terecht voor:

Een tuin conform uw wensen, zonder concessies

Het aanleggen van een realistische tuin is ons uitgangspunt. Door uw wensen eerst te vertalen op papier, is het voor ons vervolgens mogelijk om een volledige afstemming met de praktijk te realiseren. Uiteraard wordt er hierbij nadrukkelijk rekening gehouden met mens, dier en omgeving. Kortom: u verkrijgt een prachtige tuin die u altijd al heeft willen hebben, zonder enige concessies!

Bekijk onze referenties

Als ervaren hoveniersbedrijf hebben wij voor zowel particulieren als bedrijven veel nieuwe bijzondere groenprojecten mogen aanleggen. Hier zijn wij zeer trots op! Daarom vindt u eveneens een korte portfolio van gerealiseerde tuinprojecten op onze website. Wilt u een impressie van de mogelijkheden? Bekijk dan gerust gemak onze referenties.

Geef ons een belletje voor uw tuin

Haal alles uit uw tuin met onze hoveniers. Neem voor het bespreken van uw tuinwensen vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons direct bereiken via telefoonnummer: 040-2811339 of e-mail: info@soontienshoveniers.nl. Soontïens Hoveniers: voor uw tuin of bedrijfstuin in regio Waalre!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: