Hovenier Veldhoven

Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier voor het beplanten van uw tuin in de omgeving van Veldhoven? Gevestigd in Eindhoven staat Soontïens Hoveniers voor het realiseren van prachtige groenprojecten. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw tuin? Door de jaren heen hebben wij al vele grote, bijzondere groenprojecten mogen realiseren in regio Veldhoven. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en laat u verrassen door onze kennis, expertise én vaardigheden!

Ervaren hovenier voor uw groenproject in Veldhoven

Kiest u voor Soontiëns Hoveniers? Dan kunt u rekenen op de volgende kernwaarden bij het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden:

  • Kwaliteit;
  • Realiteit;
  • Aandacht voor mens, dier en omgeving.

Een realistische tuin is ons aandachtspunt

Het belangrijkste aandachtspunt voor onze hoveniers is om voor u een realistische tuin aan te planten. Hierbij worden uw wensen niet alleen op papier vertaald, maar zorgen wij er ook voor dat er een volledige afstemming ontstaat met de praktijk. Dit maakt Soontïens Hoveniers uitermate geschikt voor het laten uitvoeren van complete, bijzondere tuinprojecten.

Zowel tuinontwerp, -aanleg als -onderhoud in Veldhoven

Soontïens Hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf op korte rijafstand van Veldhoven. Gelegen in Eindhoven hebben wij in de naaste omgeving vele mooie groenprojecten mogen aanleggen. Door onze expertise kunnen wij de complete tuinzorg voor zowel particulieren als bedrijven uit handen nemen. Dit betekent dat u ons verder éénmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks kunt inschakelen. Kortom: met een gerust hart kunt u de complete tuinzorg aan onze hoveniers overlaten!

Schakel Hoveniersbedrijf Soontiëns in!

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw tuin in regio Veldhoven? Als vakkundige en gedreven hovenier helpen wij u graag verder. Geef ons gerust een belletje om te kijken wat Soontïens Hoveniers voor u kan betekenen. U kunt ons direct bereiken via: 040-2811339. Ook voor andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: