Hovenier Valkenswaard

Soontiëns Hoveniers biedt alle ingrediënten voor het creëren van een prachtige tuin in Valkenswaard. Ga direct het gesprek aan met onze hovenier om te kijken wat wij voor uw tuin kunnen betekenen in Valkenswaard. Voor het aanvragen van een offerte kunt u ons bereiken via info@soontienshoveniers.nl of 040-2811339. Soontiëns Hoveniers: hét vakkundige hoveniersbedrijf in de omgeving van Valkenswaard!

Waarom kiezen voor Soontiëns Hoveniers?

Wij staan voor het leveren van complete tuinzorg om u volledig te ondersteunen. U kiest voor Soontiëns Hoveniers vanwege de volgende kenmerken:

  • Een modern machine- en wagenpark;
  • Efficiënt en mensvriendelijk werken;
  • Speciaal gereedschap.

Op basis van uw wensen kunnen de gevraagde tuinwerkzaamheden eenmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitgevoerd worden. Wilt u alvast een kleine impressie verkrijgen van de mogelijkheden? Onder referenties vindt u diverse uitgevoerde projecten voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Een speciaal groenproject voor ons is De Wilde Weelde. Wij zijn trots op het feit dat wij mogen bedragen aan de realisatie van een duurzame, natuurlijke én milieuvriendelijke tuin.

Hoveniers met aandacht voor groen

Wij houden van innovatieve en bijzondere groenprojecten. Onze vingers beginnen al te jeuken bij de gedachte eraan. Wilt u alles uit uw tuin of bedrijfstuin halen? Soontiëns Hoveniers denkt met aandacht voor mens, dier en omgeving met u mee. Dit maakt ons bij uitstek dé groenspecialist voor uw tuinproject.

Úw hovenier in regio Valkenswaard

Benieuwd naar de mogelijkheden op tuingebied? Van tuinontwerp tot tuinaanleg, Soontiëns Hoveniers ondersteunt u van A tot Z voor uw tuin in Valkenswaard. Neem contact met ons op voor meer informatie, wij helpen graag!

Maak kennis met ons hoveniersbedrijf

Om alvast kennis te maken met Soontiëns, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: