Hovenier Son

Als vakkundige hovenier helpen wij graag bij het creëren van een realistische tuin in regio Son. Voor zowel tuinontwerp, -aanleg als -onderhoud bent u aan het juiste adres bij Soontiëns Hoveniers. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat u alles uit uw tuin haalt, zonder enige concessies!

Tuinarchitect met een ongekende passie

Voor elke fase van uw tuinproject kunt u onze hoveniers inschakelen. U kunt ons derhalve zien als een echte tuinarchitect. Wij hebben een ruime ervaring in de volgende tuinwerkzaamheden:

Enthousiast en proactief

Wij denken enthousiast en proactief met u mee, zodat eventuele kansen in uw omgeving optimaal benut kunnen worden. Resultaat: een prachtige, nieuwe tuin aangelegd in Son door Soontiëns Hoveniers waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Beplanting is onze passie

In een gesprek worden al uw wensen op papier gezet. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw wensen naar de praktijk worden vertaald. Hierbij staat de balans tussen mens, dier en omgeving centraal. Om u alvast een kleine impressie te geven van de mogelijkheden op tuingebied, kunt u terecht onder referenties. Neem gerust een kijkje en maak bijvoorbeeld kennis met groenproject De Wilde Weelde. Bij dit prachtige project zijn onze hoveniers verantwoordelijk voor de realisatie van een duurzame, natuurlijke én milieuvriendelijke tuin.

Hét hoveniersbedrijf in regio Son

Vraag direct een offerte aan voor de mogelijkheden op tuingebied. Eventuele vragen kunt u stellen via info@soontienshoveniers.nl of 040-2811339. Soontiëns Hoveniers helpt u graag als hoveniersbedrijf in de omgeving van Son!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: