Hovenier Someren

Als vakkundige en klantgerichte hovenier staat Soontiëns Hoveniers voor u klaar in regio Someren. Wilt u alles uit uw tuin halen? Met aandacht voor mens, dier en de omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren. In de omgeving van Someren is Soontiëns Hoveniers dé specialist voor bijzondere groenprojecten!

Dé specialist met groene vingers

Op korte rijafstand van Someren staan onze hoveniers voor het verzorgen van complete tuinzorg. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Hierbij kunt u er voor kiezen om ons éénmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks in te schakelen. Uiteraard kan dit in overleg conform uw wensen.

Afstemming met praktijk

Bij het uitvoeren van de tuinwerkzaamheden worden uw wensen vertaald naar de tuin. Het belangrijkste aandachtspunt is om een realistische tuin aan te planten, waarbij een volledige afstemming met de praktijk ontstaat. Bent u volledig tevreden over uw nieuwe tuin? Alleen dan zijn onze hoveniers tevreden over het resultaat!

Maak kennis met onze tuinprojecten

Door de jaren heen hebben wij al vele prachtige tuinen mogen opleveren. Hier zijn wij zeer trots op! Wilt u alvast een kleine impressie verkrijgen van gerealiseerde tuinprojecten? Neemt u dan gerust een kijkje onder referenties. Een bijzonder tuinproject dat wij hebben mogen realiseren is De Wilde Wereld. In samenwerking met andere partijen zijn wij bij dit project verantwoordelijk voor de realisatie van een duurzame, natuurlijke én milieuvriendelijke tuin.

Schakel Hoveniersbedrijf Soontiëns in!

Heeft u nog vragen vragen of wilt u direct Soontiëns Hoveniers inschakelen als hovenier in regio Someren? U kunt contact opnemen voor passend advies en inzicht in de mogelijkheden. Onze hoveniers helpen u graag!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: