Hovenier Sint Oedenrode

In de omgeving van Sint Oedenrode staat Soontiëns Hoveniers voor u klaar. Wilt u uw tuin laten aanpakken door een rasechte groenspecialist? Met alles onder één dak realiseren wij een realistische tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op tuingebied? Neem dan direct contact met ons op. Als vakkundige hovenier in regio Sint Oedenrode helpen wij u graag!

Uw tuin geniet onze hoogste prioriteit

Van innovatieve groenprojecten tot natuurlijke tuinen, voor al uw tuinwensen schakelt u onze hoveniers in. De volgende begrippen staan centraal bij het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden:

  • Kwaliteit;
  • Realiteit;
  • Aandacht voor naaste omgeving (ook mens en dier).

Conform uw wensen staan wij voor het verzorgen van een complete afstemming met de praktijk. Vraag direct een offerte aan en laat u verrassen door onze kennis, expertise én vaardigheden op het gebied van complete, bijzondere tuinprojecten.

De Wilde Weelde

Een voorbeeld van een bijzonder groenproject is De Wilde Weelde. In De Tuinen van Appeltern zijn onze hoveniers continu aan het werk om iets bijzonders van dit prachtige tuinproject te maken. Als hoofduitvoering zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van een duurzame, natuurlijke én milieuvriendelijke tuin. Bezoek gerust eens ter inspiratie De Tuinen van Appeltern of neem contact met ons op voor meer informatie.

Offerte aanvragen bij úw hoveniersbedrijf

Op korte rijafstand van Sint Oedenrode kunt u langskomen op locatie bij Soontiëns Hoveniers. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website een offerte aan te vragen. Hiervoor kunt u ons mailen op: info@soontienshoveniers.nl. Een impressie van onze gerealiseerde projecten verkrijgt u door een kijkje te nemen op Facebook. Soontiëns Hoveniers laat graag zien wat wij in onze mars hebben!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: