Hovenier Ommel

In regio Ommel kunt u Soontiëns Hoveniers inschakelen als hovenier voor uw tuin. Conform uw wensen gaan wij aan de slag om een realistische tuin van de hoogste kwaliteit te creëren met de juiste balans tussen mens, dier en omgeving. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij laten u graag zien waarom Soontiëns Hoveniers dé specialist voor uw tuin is!

Tuinprojecten van A tot Z

Van tuinontwerp tot tuinaanleg, u kunt bij onze hoveniers terecht voor een diversiteit aan werkzaamheden voor uw tuin in de omgeving van Ommel. Zo hebben wij een ruime ervaring in:

Onder onze diensten kunt u terecht voor veelvoorkomende tuinwerkzaamheden. Wat uw wensen ook zijn, wij leveren tuinprojecten op van A tot Z. Wilt u onze hoveniers eenmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks inschakelen? Wij gaan het gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken.

Trots op onze referenties

Door de jaren heen hebben wij prachtige tuinprojecten mogen begeleiden. Wij maken graag onze groene vingers vuil voor bijzondere groenprojecten. Hierbij maken wij geen onderscheid tussen particulieren, gemeenten of bedrijven. Onder referenties vindt u diverse opgeleverde tuinprojecten. Een bijzonder tuinproject is De Wilde Weelde. Hier zijn wij verantwoordelijk voor de realisatie van een duurzame, natuurlijke én milieuvriendelijke tuin. Hier is Soontiëns Hoveniers zeer trots op!

Neem contact met ons op!

Laat uw tuin in regio Ommel aanpakken door onze hoveniers. Heeft u vragen? Stel gerust uw vragen via 040-2811339 of info@soontienshoveniers.nl. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd een realistische tuin conform uw wensen te realiseren!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: