Hovenier Oirschot

Bent u op zoek naar een vakkundige én klantgerichte hovenier in regio Oirschot? Een hovenier die gevraagd en ongevraagd met u meedenkt? Soontiëns Hoveniers is een echte vakspecialist met groene vingers. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag om een realistische tuin te creëren. Voor het aanvragen van offerte kunt u contact met ons opnemen.

Van aanleg tot onderhoud

Is uw tuin toe aan een grondige renovatie? Wilt u graag een compleet nieuwe tuin laten aanleggen bij u thuis in Oirschot? Soontiëns Hoveniers is compleet in groen. Met behulp van onze groenspecialisten helpen wij u bij de aanleg van:

Een tuin in Oirschot die bij u past

Als tuinarchitect denken wij actief met u mee om uw wensen te inventariseren en bekijken wij hoe we deze zo goed mogelijk kunnen realiseren in uw omgeving. Wij gaan op zoek naar uw kansen en benutten deze vervolgens optimaal, waarna u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe tuin. Door een op maat gemaakt ontwerp krijgt u de tuin die perfect bij u past.

Projecten van ons hoveniersbedrijf

Wij vinden het belangrijk dat de wereld wordt voorzien van meer groen. Om deze reden hebben wij de afgelopen jaren meegewerkt aan diverse innovatieve projecten in Nederland. Het zou dan ook zomaar eens kunnen dat u onbewust al heeft kunnen genieten van één van onze projecten. Bekijk onze referenties of breng het groen dichter bij huis door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Als hovenier in de omgeving van Oirschot zijn wij dé specialist voor uw tuinproject!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: