Hovenier Nuenen

Gevestigd in Eindhoven hebben wij als vakkundige hovenier al prachtige bijzondere tuinprojecten mogen opleveren in Nuenen, Helmond, Veldhoven en andere aanliggende plaatsen. Bij het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden staan kwaliteit en realiteit centraal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin in Nuenen en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga het gesprek met onze hoveniers aan. Samen wordt er gezorgd dat er alles uit de tuin gehaald wordt!

Van tuinontwerp tot tuinaanleg in Nuenen

Soontïens Hoveniers biedt als ervaren hoveniersbedrijf complete tuinzorg in regio Nuenen. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor:

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website. Een kleine impressie van onze gerealiseerde tuinprojecten vindt u onder referenties en op onze Facebookpagina. Neemt u gerust een kijkje en laat u verrassen door de vakmanschap van onze hoveniers.

Hovenier in Nuenen en gespecialiseerd in vijveraanleg

Naast het beplanten van uw tuin zijn wij ook gespecialiseerd in vijveraanleg. Wilt u graag een levende vijver vol dieren of juist een zwemvijver? Soontïens Hoveniers legt uw vijver op een professionele manier aan, conform uw wensen en voorkeuren. Meer informatie vindt u onder vijveraanleg.

Úw hoveniersbedrijf in regio Nuenen

U kunt Soontïens Hoveniers zien als een tuinarchitect die alles uit uw tuin haalt. Wij hebben het doel om voor u een realistische tuin te maken. Hierbij wordt nadrukkelijk gekeken naar mens, dier en omgeving. Zoekt u nog een vakkundige hovenier in Nuenen of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op en bespreek uw wensen. Soontïens Hoveniers helpt graag bij het realiseren van bijzondere tuinprojecten!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: