Hovenier Heeze

Zoekt u een vakkundige hovenier in regio Heeze? Hoveniersbedrijf Soontiëns Hoveniers biedt een jarenlange ervaring in tuinontwerp, -aanleg én -onderhoud. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om een bijzondere tuin bij u thuis te creëren. Door de jaren heen hebben wij al vele hoogwaardige tuinprojecten gerealiseerd bij klanten. Mogen onze hoveniers binnenkort uw tuin onder handen nemen?

Presenteer uw tuin als visitekaartje

Wij begrijpen dat u uw tuin als visitekaartje naar anderen wilt presenteren. Soontiëns Hoveniers helpt u graag een handje mee in de omgeving van Heeze. Wij zijn gespecialiseerd in:

Bij het uitvoeren van de gevraagde tuinwerkzaamheden wordt er geen onderscheid gemaakt tussen klanten. De werkzaamheden kunnen namelijk uitgevoerd worden voor zowel particulieren, gemeenten als bedrijven. Verder wordt uw tuin of bedrijfstuin met aandacht voor mens, dier en omgeving opgeleverd. Kortom: u kunt rekenen op een realistische tuin van de hoogste kwaliteit!

Dé specialist voor uw tuinproject

Onze vingers beginnen al te jeuken bij de gedachte aan een bijzonder groenproject. Wilt u dé specialist voor uw tuinproject inschakelen. In Heeze en omgeving kunt u onze hoveniers inschakelen voor complete tuinzorg. Éénmalig, wekelijks, maandelijks of jaarlijks? Conform uw wensen wordt er aan uw tuin gewerkt. Dit maakt Soontiëns Hoveniers bij uitstek hét hoveniersbedrijf in regio Heeze.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Stel ze aan Soontiëns Hoveniers! U kunt ons direct bereiken via info@soontienshoveniers.nl en 040-2811339. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook voor een impressie van gerealiseerde tuinprojecten. Soontiëns Hoveniers: voor een prachtige tuin in omgeving Heeze!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: