Hovenier Geldrop

Als vakkundige hovenier in regio Geldrop hebben wij al vele bijzondere tuinen mogen plaatsen voor zowel particulieren als bedrijven. Van complete tuinen tot het aanleggen van natuurlijke tuinen, Soontiëns Hoveniers staat voor het realiseren van prachtige groenprojecten.  Benieuwd? Ga dan gerust het contact met ons aan en stel uw vragen. Soontïens Hoveniers: dé hovenier in omgeving Geldrop om uw tuin aan te pakken!

Zowel tuinontwerp, tuinaanleg als tuinonderhoud

Wilt u uw tuin als visitekaartje naar anderen presenteren? Als hovenier in omgeving Geldrop hebben wij al vele tuinen mogen aanpakken. U kunt bij ons terecht voor:

Gespecialiseerd in vijveraanleg

Bovendien zijn wij bij uitstek dé specialist voor vijveraanleg. Heeft u interesse in een kleine waterpartij of een strakke moderne vijver? Neemt u dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u onder vijveraanleg.

Referenties van tuinprojecten in regio Geldrop

In Geldrop en omgeving hebben wij als hovenier al vele tuinen mogen aanleggen de afgelopen jaren. Onder referenties vindt u een prachtig aanbod aan gerealiseerde tuinprojecten. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en laat u verrassen door onze prachtige realisaties. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden streven onze hoveniers naar kwaliteit en realiteit. Zodoende verkrijgt u altijd een tuin die bij u past, zonder concessies!

Neem contact met ons op!

Wilt u uw tuin aanpakken en bent u daarom zoekende naar een geschikte hovenier in regio Geldrop? U kunt Soontiëns Hoveniers direct bereiken via 040-2811339, info@soontienshoveniers.nl of Facebook. Bespreek uw wensen en voorkeuren, zodat u een tuin verkrijgt die volledig uitstraalt wat u wenst!

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: