Sybesma-tuinonderhoud-L1110898-smal

Doelgroepen

Als vakkundig hoveniersbedrijf kunt u bij ons terecht voor een diversiteit aan werkzaamheden voor uw tuin. Van het maken van een nieuw tuinontwerp of een plan voor een klimaatbestendige inrichting tot het volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud, Soontiëns Hoveniers ondersteunt u bij alle voorkomende tuinwerkzaamheden. Door onze complete aanpak en expertise worden wij vaak ingeschakeld voor grotere tuinprojecten door bedrijven en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u adviseren door onze specialisten!

Bedrijven: het aanleggen én onderhouden van bedrijfstuinen

Bedrijfstuinen zijn veelal het eerste visitekaartje voor u als bedrijf. Uw bedrijfstuin dient daarom altijd representatief te zijn. Voor ontwerp, aanleg én onderhoud van bedrijfstuinen bent u aan het juiste adres bij Soontiëns Hoveniers. Wij gaan graag met u om de tafel voor het bespreken van de wensen en mogelijkheden.en kunnen, indien gewenst, een passend beplantingsplan samenstellen. Zo weet u zeker dat u alles uit uw bedrijfstuin haalt.

Tuinonderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)

In de omgeving Eindhoven worden wij vaak door Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) ingeschakeld voor het onderhouden van gemeenschappelijk groen rondom appartementencomplexen. Wij gaan hierbij efficiënt, veilig en gericht te werk op basis van uw wensen. Daarbij kunt u denken aan onderhoud als bijvoorbeeld maaien, onkruid wieden en snoeiwerkzaamheden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de omgeving.

Soontiëns Hoveniers kan afhankelijk van uw wensen periodiek onderhoud uitvoeren. Dit wil zeggen dat wij wekelijks, maandelijks of jaarlijks uw bedrijfstuin of terrein kunnen verzorgen. Indien u dat wenst, zorgen wij ervoor dat het gemeenschappelijk groen jaarrond een verzorgd uiterlijk behoudt en u er verder geen omkijken naar heeft. Kortom: de specialisten van Soontiëns Hoveniers ondersteunen u volledig bij alle grote tuinprojecten!

Soontiëns: dé specialist voor grotere tuinprojecten!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zoekt u dé specialist voor een groot tuinproject? Neem u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en komen met een passend plan, zodat u optimaal plezier beleeft aan uw tuin.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: