SOONTIËNS HOVENIERS

BEPLANTING IS ONZE PASSIE

placeholder-1

TUINPROJECTEN

In de afgelopen jaren is er een groeiende belangstelling ontstaan voor het plant- en dierenleven in steden.

vijveronderhoud

VIJVERAANLEG

Soontiëns Hoveniers kan alle soorten duurzame en milieuvriendelijke vijvers voor u aanleggen.

wilde-weerde

WILDE WEELDE

In De Tuinen van Appeltern werken we aan een duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke tuin.

BIJ SOONTIËNS
HOVENIERS IN
EINDHOVEN IS UW
TUIN IN GOEDE
HANDEN

Soontiëns Hoveniers

Welkom op de website van Soontiëns Hoveniers in Eindhoven. We regelen alles voor uw tuin, van tuinontwerp tot aanleg en onderhoud onder één dak.

Wij zijn actief betrokken bij vakvereniging Wilde Weelde

Wilde Weelde is de vakvereniging van natuurvriendelijke ondernemers in het groen. U kunt bij ons terecht voor ecologisch gericht tuinadvies, tuinontwerpen met duurzame materialen en aanleg van ecologische tuinen. Momenteel wordt gewerkt aan een permanente Wilde Weelde tuin in de Tuinen van Appeltern. Soontiëns Hoveniers is Hoofd uitvoering.

Alles voor uw ideale tuin

Ons uitgangspunt is de realistische tuin. Wij gaan hierbij uit van uw wensen en vertalen dit naar een tuinontwerp en beplantingsplan. Dat betekent dat onze tuinen er niet alleen goed uitzien op papier, maar ook dat ze zijn gemaakt voor de praktijk. U moet er tenslotte optimaal van kunnen genieten. Hierbij putten wij uit onze jarenlange ervaring met tuinaanleg en beplanting.Het resultaat: een tuin die bij u past.

Wij kunnen voor u een tuinplan ontwerpen, een beplantingsschema samenstellen, de tuin aanleggen en onderhouden. Wilt u niet een complete tuin laten aanleggen, maar slechts een onderdeel, dan kan dat natuurlijk ook. Onze ervaren vakmensen kunnen uw tuin het jaar rond verzorgen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

HOVENIERSWERKZAAMHEDEN

De activiteiten van Soontiëns hoveniers

Complete tuin
Complete tuin
Naast alle voorkomende werkzaamheden in de tuin kunt u bij ons terecht voor de aanleg van een complete tuin of tuinonderdeel.
Tuinonderhoud
Tuinonderhoud
De vakmensen van Soontiëns Hoveniers doen tuinonderhoud voor zowel particulieren als voor bedrijven in de regio.
Innovatieve Projecten
Innovatieve Projecten
Om meer groen in steden te krijgen, hebben wij de afgelopen jaren meegewerkt aan allerlei innovatieve projecten in de regio.
Tuinontwerp
Tuinontwerp
Aan de basis van elke mooie tuin ligt een doordacht tuinontwerp ten grondslag. In onze ontwerpstudio krijgen uw wensen vorm.
Tuinrenovatie
Tuinrenovatie
Als hoveniersbedrijf kunnen wij gericht problemen oplossen in uw tuin zoals het vernieuwen van een pergola, vijver of gazon.
Tuinaanleg
Tuinaanleg
U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een compleet nieuwe tuin, maar ook voor de aanleg van een tuinonderdeel.
Vijveraanleg
Vijveraanleg
De medewerkers van Soontiëns Hoveniers kunnen alle soorten vijvers voor u aanleggen met uitsluitend duurzame producten.

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN:

veel_meer_dan_een_tuincentrum

Soontiëns Tuincentrum

U kunt bij ons terecht voor alles wat met tuinen en tuinieren te maken heeft. Met 500 verschillende soorten vaste planten en een groot assortiment bomen en heesters vindt u bij ons zeker wat u zoekt. Wij zijn niet voor niets het groenste tuincentrum van Eindhoven!

img-stadsnatuur

Soontiëns Boomverzorging

Onderhoud van bomen is een specialisme. Onze gecertificeerde boomverzorgers kunnen alle soorten werkzaamheden op het gebied van bomen voor u uitvoeren, inclusief boomveiligheidscontrole, boomeffectanalyse en advies.

img-boomverzorging

Soontiëns Stadsnatuur

Ons uitgangspunt is de verbetering van biodiversiteit en natuurbeleving in de stad. Wij werken graag samen met architecten, gemeenten, bedrijven en universiteiten om tot de beste oplossingen te komen.

img-ecology

Soontiëns Ecology

Soontiëns Ecology is een advies- en uitvoeringsbedrijf gespecialiseerd in complexe ecologische vraagstukken. Wij hebben o.a. ervaring in bestrijding van invasieve exoten en ecologische ingrepen voor het behoud van bijzondere inheemse plant- en diersoorten.