Hovenier Mierlo

Met professionele en gepassioneerde hoveniers helpt Soontïens Hoveniers u graag in omgeving Mierlo. Wilt u alles uit uw planten halen en een vakkundig visitekaartje presenteren door middel van uw tuin of bedrijfstuin? Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend tuinadvies. Door onze jarenlange ervaring staan wij voor het verzorgen van uw tuin van A tot Z!

Wij vertalen uw wensen in de tuin

In regio Nuenen, Geldrop en Mierlo hebben onze hoveniers al vele particulieren en bedrijven blij mogen maken met een compleet nieuwe tuin. In overleg met u kunnen wij zorgdragen voor:

Vijveraanleg voor mens en dier

Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst bij het aanleggen van een nieuwe vijver. Wilt u een levende vijver of een zwemvijver om te kunnen ontspannen? Geen probleem. Ga het gesprek met ons aan voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van de mogelijkheden op vijvergebied verkrijgt u hier.

Bij het uitvoeren van al onze werkzaamheden staan kwaliteit en realiteit centraal. Vanuit een breed perspectief stemmen wij de gevraagde tuinwerkzaamheden af op de praktijk. Resultaat: een prachtige bijzondere tuin in Mierlo met aandacht voor mens, dier en omgeving. U kunt nog jaren vooruit zonder enige concessies!

Schakel Soontïens Hoveniers direct in!

In Mierlo en omgeving is uw tuin in goede handen met hoveniers van Soontïens Hoveniers. Wilt u écht iets nieuws en bijzonders verwezenlijken in uw tuin of bedrijfstuin? Spreek dan vrijblijvend met onze hoveniers en kijk naar wat er mogelijk is. U kunt Soontïens Hoveniers direct bereiken via telefoonnummer: 040-2811339 en e-mail: info@soontienshoveniers.nl.

Contact

Bezoek Soontiëns Hoveniers

SOONTIËNS IS OOK GESPECIALISEERD IN: